Milyen jogi eszközökkel lehetne megfékezni ezt a "gyerekes" játékot, ha itt is elterjedne?
A régi idők gyerekei vizeszspit dobáltak falra. Ma már mással játszanak. Most még csak amcsiban, de mint minden őrület és hülyeség ide is előbb utóbb elér. Mit fogunk tenni ? Nem megyünk ki utcára?
Szerintem az "aljas indokból" esetleg, a "védekezésre képtelen személy sérelmére" súlyosbító tényezők simán megállják a helyüket.
Nem értem azt, hogy ezt hogyan akadályozná meg bármilyen önvédelmi fegyver... Értem én, hogy valaki ezekre izgul, gázpisztolyom meg nekem is van. De hogy is lehet az ellen védekezni, hogy hátulról leütnek valakit?
Esetleg kötelező pszichológiai vizsgálat mondjuk középiskola első osztálya és általános hatodik között valamikor? Gyönyörűen kimutatnák, mennyi degenerált van az országban... Aminek nagyrészt természetesen a szülők az okai. Az agresszív egyedeknek kötelező iskolai (pszichológus által tartott) tréningek?
"De hogy is lehet az ellen védekezni, hogy hátulról leütnek valakit? "
Az ellen nyilván sehogy. A fegyver sem csodaszer, de alapvetően a védekezés leghatásosabb eszköze. Arról nem is beszélve, hogy ha tudják a támadók, hogy a járókelők jelentős részénél fegyver van, hiába ütik le hátulról az egyiket ott van még egy rakat másik is. Már ha forgalmas helyen történik az incidens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!