Jól látom a megosztottságot a Jobbik hívek között?
Mindegyik pártban vannak véleménykülönbségek!
Az ember már csak ilyen.
Bizonyos elvet ki így, ki úgy értelmez....
Érdekes a felvetésed és ugyanakkor a siralmas politikai állapotokra is kitűnően rávilágít!
Az hogy valaki, úgy ahogy van elfogad egy pártot, minden elveivel, és a programja minden pontjával, az hihetetlen ritka. Az hogy nem vitatja meg, adott esetben a vele azonos orientációjú emberekkel azokat a részleteket, amivel nem jutnak közös nevezőre, pedig a saját gondolatok teljes hiányát mutatja.
A Jobbiknak nem egy, egy irányba mutogató tábora van, ezzel én is találkoztam mint Jobbikos, de örülök neki. A gazdaságpolitikájával teljes mértékben egyetértek aminek a lényege, a duális gazdaság kiigazítása, a magyargazdaság protekcionista kkv barát politikája, új sratégiai ágazatok kijelölése, szinergikus és multiplikátor hatások alkalmazása.
A rendvédelemben is hatásosnak találnám a speciális alkalmazások hatékonyságát.
A szociális elgondolásait is jónak tartom, és előre mutatónak.
A halálbüntetést nem támogatom, ahogy a pusztán vallásoktatást sem.
Viszont csak a Jobbik képes akkora változásokat beindítani, ami a helyes, és járható útra tereli az országot.
az egyik jobbikos a zsidózó balfsz. (én a másik vagyok)
a cigánykéréds meg.
az, hogy sokaknak az ugrik be sokszor, hogy "dögöljön meg az összes cigány" ez bármennyire is helytelen, érthető.
Minden pártban van úgynevezett "belső ellenzék".
PL:
MSZP-Karsai J.
SZDSZ-Kóka Cola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!