Szerintetek nem kellene megvonni a választójogot egy bizonyos kor után?
20: Senki nem állította, hogy az átlag nyugdíjas 200-at visz haza. Viszont annak is jár mindez, amit leírtam, pusztán azért, mert nyugdíjas. Viszont akárhányszor felmerült ennek felülvizsgálása, a teljes nyugdíjas társadalom egyként tiltakozik.
Pontosan ez történt a gyorsvonati pótjegy bevezetésekor is. Ennek a nyakatekert megoldásnak célja is az volt, hogy a nyugdíjasok is vállaljanak utazásonként párszáz forintot, s ne a jelenleg is több ezer forintot kicsengető, teljes áron utazókra háruljon az összes költség. Mi lett ebből? Mindenkinek kell fizetni, még a diákoknak is, kivéve a nyugdíjasoknak.
Ezért nem dolgoztak meg!
Solemijoo:
Ha már ilyen magvas állításokat puffogtatsz, legalább támassz már mellé érveket is!
De olvasgathatod ezt is: [link]
Nem áll szándékomban érveket írni neked.
Olvasol egy cikket, és azt hiszed, hogy tudod a tuti.
Solemijoo:
Hát akkor szerintem el is mehetsz innen máshova...
Tudod, már elmentem :)
Részben az olyanok miatt, mint te.
"... akkor idővel csak nagyon komoly egyéb megszorítások révén tudjuk majd mederben tartani a költségvetést ..."
Ezt én nem értem, a rádió óránként azt zengi, hogy Magyarország jobban teljesít. Na most már Fideszesek hogy van ez? Valaki azonnal magyarázza el nekem!
Senkit nem érdekel, ki mennyit dolgozott a Kádár rendszerben. Ismétlem: Nem érdekel!
Egy dolog, hogy mi jár, egy külön dolog, hogy mire van keret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!