Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mostanában egyre többet...

Mostanában egyre többet hallani, hogy a Jobbiknak öngyilkos, MO. -ra nézve határtalanul káros gazdasági programja van. Erről beszélgessünk már egy kicsit, oké?

Figyelt kérdés
Én nem fogok szavazni menni 2014-ben (mint ahogyan nem mentem el 2010-ben sem és előtte sem), de tényleg kíváncsi vagyok erre a dologra. Eszméletlen sokan szidják a Jobbik -nonegzisztens?- gazdaságprogramját, és ezt nem csak gyakorik.-en látom, máshol is. Nyilván van ennek valami alapja. Fejtsétek ki véleményeteket ezzel kapcsolatban.

2013. nov. 22. 20:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A Jobbik gazdasági programja szépen hangzik, de azért sem valósítható meg, mert nincs rá fedezet.
2013. nov. 22. 22:04
 12/18 A kérdező kommentje:

# 10 Mégis mire vársz cáfolatot? A félsoros, alig értelmezhető, hangulatkeltően hatásvadász, ugyanakkor semmi tartalommal nem rendelkező eddigi kommenteidet nem lehet cáfolni. Egész egyszerűen nincs bennük mit.

A #8-asra, amit leírtál, már reagáltam. Az az egy kommented tartalmaz épeszű ember számára értelmezhető állításokat.

2013. nov. 22. 22:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__439.. 43-44-45. válaszok. Vajon miért nem tudja ezzel az írással szemben senki sem megvédeni a Jobbik programját? (Amúgy nem én írtam.)
2013. nov. 22. 22:11
 14/18 anonim ***** válasza:
2%
Jó pár európai ország NEM tagja az EU-nak és nem szenved miatta. Oké, ők már előtte is gazdagok voltak, de nem lettek szegényebbek. Azt a naivitást meg senki ne gondolja, hogy majd nem vehetsz zsír új BMW-t, mert kiléptél az EU-ból. Ugyanúgy örülnek ha megveszed a sittet mint eddig is.
2013. nov. 22. 23:03
 15/18 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, teljesen mindegy, hogy milyen értelmes vitát próbálsz nyitni erről a kérdésről, mert a Jobbikosos nagy része tipikusan a buta, tájékozatlan rasszista fiatalokból áll. Ezt - mielőtt bárkit vérig sértenék - nem bántásból mondom, nyilván vannak kivételek, de az én Jobbikos ismerőseim javarésze bizony nem az intelligenciájáról híres, és a közgazdász szakomon konkrétan egy embert sem tudok mondani, aki elfogadhatónak találná a Jobbik programját.

A lényeg az, és ehhez elég csak elolvasni a Jobbik programtervezetét, hogy tulajdonképpen semmi kézzelfoghatót nem tudnakfelajánlani. Célozgatnak a Nagy-Magyarország visszaszerzésére, meg a cigányok visszaszorítására, a multik kidobálására, kilépésre az Eu-ból(wtf?) - de sehol egyetlen konkrét dolgot nem írnak arról, hogy ezt hogyan gondolják, mégis miből fedezik, és sehol egy elemzés nincs arról, mégis mivel járna Magyarország számára.

De mondom, erről teljesen felesleges vitázni, a Jobbikosok úgyis csak annyit mondanak majd, hogy hazaáruló vagy, meg ők még legalább nem voltak párton (mondjuk én sem értem, hogy ez miért érv), meg "majdelzavarjáaciányokat".

Azért tart itt a kedves hazánk, mert tele van ilyen értelmiségi emberekkel..

2013. nov. 23. 10:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
22:11 vagyok, a linkemet korábban belevettem egy kérdésembe, mit gondolnak erről a jobbikosok? A jellemző válaszok: "leszarom a kritikát" "libsi hazugság" "nem értesz hozzá (mármint én)" "szemét MSZP". Ennyit ezekről az intelligens (irónia volt), logikusan gondolkodó (irónia volt), megfontolt (irónia volt) emberekről.
2013. nov. 23. 11:48
 17/18 A kérdező kommentje:
Tehát akkor azt mondjátok, valóban öngyilkos a gazdaságpolitikájuk. Ergo rájuk szavazni sem lenne semmi értelme. Persze ahogy írtam, én egyébként sem fogok.
2013. nov. 23. 14:00
 18/18 anonim ***** válasza:
78%
Az eu nélkül orbán már rég lenullázott volna minket! Még szerencse hogy a tagságunk miatt sok dolgot nem tehet meg. Sajnos az a helyzet,hogy ők védenek meg minket a saját vezetőnktől. Nagyon szomorú ez!
2013. nov. 24. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!