Mostanában egyre többet hallani, hogy a Jobbiknak öngyilkos, MO. -ra nézve határtalanul káros gazdasági programja van. Erről beszélgessünk már egy kicsit, oké?
# 10 Mégis mire vársz cáfolatot? A félsoros, alig értelmezhető, hangulatkeltően hatásvadász, ugyanakkor semmi tartalommal nem rendelkező eddigi kommenteidet nem lehet cáfolni. Egész egyszerűen nincs bennük mit.
A #8-asra, amit leírtál, már reagáltam. Az az egy kommented tartalmaz épeszű ember számára értelmezhető állításokat.
Kérdező, teljesen mindegy, hogy milyen értelmes vitát próbálsz nyitni erről a kérdésről, mert a Jobbikosos nagy része tipikusan a buta, tájékozatlan rasszista fiatalokból áll. Ezt - mielőtt bárkit vérig sértenék - nem bántásból mondom, nyilván vannak kivételek, de az én Jobbikos ismerőseim javarésze bizony nem az intelligenciájáról híres, és a közgazdász szakomon konkrétan egy embert sem tudok mondani, aki elfogadhatónak találná a Jobbik programját.
A lényeg az, és ehhez elég csak elolvasni a Jobbik programtervezetét, hogy tulajdonképpen semmi kézzelfoghatót nem tudnakfelajánlani. Célozgatnak a Nagy-Magyarország visszaszerzésére, meg a cigányok visszaszorítására, a multik kidobálására, kilépésre az Eu-ból(wtf?) - de sehol egyetlen konkrét dolgot nem írnak arról, hogy ezt hogyan gondolják, mégis miből fedezik, és sehol egy elemzés nincs arról, mégis mivel járna Magyarország számára.
De mondom, erről teljesen felesleges vitázni, a Jobbikosok úgyis csak annyit mondanak majd, hogy hazaáruló vagy, meg ők még legalább nem voltak párton (mondjuk én sem értem, hogy ez miért érv), meg "majdelzavarjáaciányokat".
Azért tart itt a kedves hazánk, mert tele van ilyen értelmiségi emberekkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!