Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellet ráküldeni a...

Miért kellet ráküldeni a TEK-et arra a 72 éves idős emberre aki csak a rablók ellen akart védekezni?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 17. 18:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%
valószínűleg vagánykodott is az öreg a fegyverrel. Amugy honnan tudjátok 100%-ra h cigányok törtek be hozzájuk úgy csináltok mint ha a magyarok makulátlanok lennének.
2013. nov. 17. 20:03
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó: mivel ilyen "rasszisták" (vagy tapasztaltak?) vagyunk, ezért a cigányokra asszociálunk... De abban igazad van, hogy teljesen lényegtelen, hogy cigányok-e vagy sem, az emberek többsége akkor is a bácsival érez együtt...
2013. nov. 17. 20:36
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem a teket kell okolni, mert csinálja a dolgát ... én ezzel nem értek egyet, hogy valaki csinálja a dolgát és megdorgálják érte ... Azt fel lehet és kell is, ha nem csinálja vagy nem csinálja hatékonyan a dolgát, de ha valaki csinálja azt ne vessük már a másik szemére.
2013. nov. 17. 20:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Így "védik" az állampolgárokat.

Mivel nem tudom, hogy "vagánykodott-e" az öreg azt így állást nem foglalok a témában, de a hatóságok talán ha azokat hajkurászták volna akik loptak akkor nem lennének ilyen magánakciók!

Felesleges az újabb bűnözőtutujgatás!

2013. nov. 17. 21:31
 15/21 ConnectCare ***** válasza:

Egy fegyver egy 72 éves bácsi kezéből is képes pontosan ugyanolyan halálos lövést leadni, mint az én jóval fiatalabb kezemből. Így a TEK valószínűleg őt is ugyanolyan veszélyesnek ítélte meg, mint bárkit.

Szerintem sem okés ma teljesen a közbiztonság, de ettől még nem lesznek jogszerűek az ilyen "unortodox" védekezési módszerek. Bár azt is be kell vallanom, hogy fogalmam nincs, mit tanácsoltam volna a bácsinak, ha kellett volna...valószínűleg ugyanezt, hogy legyen fegyvere.

Az államnak kellene ellátnia a védelmi feladatát rendesen, ám ehhez olyan társadalom kellene, ami ezt elvárja.

2013. nov. 17. 21:59
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

A 72 éves Obi van Kenobi a műegyetemi Lúk Szkájwókerrel meg akarták alakítani a Lázadók Szövetségét, ehhez kellettek a fegyverek. A kispuskával el akarták találni a Hajdú János váll-lapján található "halálcsillagot". Buckapatkányokra gyakoroltak, az már elég jól ment, pedig azok sem nagyobbak 2 méternél.

A drámai fordulat akkor következik be, mikor Lúk megtudja, hogy Hajdú János az apja...

2013. nov. 17. 22:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogy a szamurájkarddal pózoló, "megdöglötök magyarok" posztokat írogató C kategóriás állampolgárokra hányszor törte rá az ajtót a TEK...
2013. nov. 17. 23:01
 18/21 anonim ***** válasza:

" állampolgárokra hányszor

törte rá az ajtót a TEK..."

Gondolom egyszer sem.

2013. nov. 17. 23:51
 19/21 anonim ***** válasza:
Mert engedély nélkül tartott fegyvert? Ez nem olyan nehéz kérdés...
2013. nov. 18. 08:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Bár a bácsival érzek együtt, és a magyar fegyvertartási törvényt is kissé szólva szánalmasnak érzem, sajnos jogos volt, hogy elkapták a bácsit.
2013. nov. 18. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!