Miért kellet ráküldeni a TEK-et arra a 72 éves idős emberre aki csak a rablók ellen akart védekezni?
Így "védik" az állampolgárokat.
Mivel nem tudom, hogy "vagánykodott-e" az öreg azt így állást nem foglalok a témában, de a hatóságok talán ha azokat hajkurászták volna akik loptak akkor nem lennének ilyen magánakciók!
Felesleges az újabb bűnözőtutujgatás!
Egy fegyver egy 72 éves bácsi kezéből is képes pontosan ugyanolyan halálos lövést leadni, mint az én jóval fiatalabb kezemből. Így a TEK valószínűleg őt is ugyanolyan veszélyesnek ítélte meg, mint bárkit.
Szerintem sem okés ma teljesen a közbiztonság, de ettől még nem lesznek jogszerűek az ilyen "unortodox" védekezési módszerek. Bár azt is be kell vallanom, hogy fogalmam nincs, mit tanácsoltam volna a bácsinak, ha kellett volna...valószínűleg ugyanezt, hogy legyen fegyvere.
Az államnak kellene ellátnia a védelmi feladatát rendesen, ám ehhez olyan társadalom kellene, ami ezt elvárja.
A 72 éves Obi van Kenobi a műegyetemi Lúk Szkájwókerrel meg akarták alakítani a Lázadók Szövetségét, ehhez kellettek a fegyverek. A kispuskával el akarták találni a Hajdú János váll-lapján található "halálcsillagot". Buckapatkányokra gyakoroltak, az már elég jól ment, pedig azok sem nagyobbak 2 méternél.
A drámai fordulat akkor következik be, mikor Lúk megtudja, hogy Hajdú János az apja...
" állampolgárokra hányszor
törte rá az ajtót a TEK..."
Gondolom egyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!