Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is kezd egyetérteni...

Más is kezd egyetérteni Kertész Ákossal?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy a magyarok genetikailag alattvaló, moslékzabáló fajta és egyre inkább úgy érzem, hogy igaza van.

A munkahelyemen nem kapunk elég fizetést, ezért elkezdtem szervezkedni, hogy a munkavállalók álljanak ki a jogaikért. Mindenki nagyban egyetértett, amikor meg cselekedni kellett volna, akkor egész egyszerűen elárultak engem és a főnök pártját fogták, mikor ő fizeti alul őket és én akartam segíteni!

Mellesleg szakács vagyok, az egész konyhában dől a kolerabűz a tisztítatlan lefolyók miatt, mondtam, hogy kell hívni egy vízvezeték szerelőt, majd ő elintézi a dolgot pár óra alatt. Erre is megkaptam a választ, hogy mekkora gyökér vagyok, majd levonják a fizetésemből a tisztítás költségét (74 ezret keresek nettóban, a többiek minimálbéren vannak). Hazajöttem, a saját anyám ugyanígy elárult, ő is ellenem van és a főnök pártját fogja.

Annyira elkeseredett vagyok, hogy egy ilyen patkány népnek vagyok a tagja. Az önkormányzatnál tűnnek el a milliók a drága polgármester és bandája által, de mindenki az ő seggét nyalja, nehogy baja legyen abból, hogy felemeli a hangját és kiáll magáért, miközben meg semmire nincsen pénz és rohad szét az egész kisváros, az óvodában nem kapnak a gyerekek rendesen enni, mert spórolni kell a fűszereken a kajába...

Gyűlölök itt élni, gyűlölöm az egészet, az összes embert, akik ennyire gyávák és kétszínűek. :( Nem bánnám, ha mindegyik megdöglene egytől egyig. Ez lenne Magyarország? Az árulók és a söpredék hazája? Nem csoda, hogy itt tart az egész kupleráj...

2013. nov. 17. 12:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
Kertész nem azt írta, hogy genetikailag, hanem azt, hogy genetikusan. Óriási különbség!
2013. nov. 17. 13:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Moderátorok miért hagyják a rasszista kérdéseket a fórumon?

"Azt mondta, hogy a magyarok genetikailag alattvaló, moslékzabáló fajta "

Nem a kérdező személye ellen szól, de van egy szabályzat mindenkinek be kell tartani!

2013. nov. 17. 13:57
 13/24 A kérdező kommentje:

Ha szerintetek annyira szuperfelsőbbrendű és hibátlan a drága magyarságotok, akkor vajon miért ilyen alattomos, kétszínű, gyáva, hátbakéselő, meghunyászkodó, saját barátját szembeköpő a magyarok 90%-a?

Lehet alaptalanul mocskolni engem, de azt nem tagadhatjátok, hogy igazam van. Büszkék lehettek magatokra, hogy arra dühöngtök, aki kimondja az igazat. Semmiféle önkritika nincs bennetek, ezért csúsztatok ilyen mélyre, ahol vagytok és ezért hagyják el az emberek lassan százezrével az országot. De nem baj, azt eszitek, amit magatoknak főztetek, dagonyázzatok csak a saját pocsolyátokban, nem kell nektek a jobb élet, a jól működő ország. Még véditek is azokat, akik tönkretesznek mindent, ez a ti formátok!

Köszönöm azoknak, akik egyetértettek velem. Szerintem is az lesz a legjobb, ha lelépek innen, nem bírok már idegileg sokáig itt élni. Néha sírva alszom el a tehetetlenségtől, bevallom őszintén. Pár ismerősöm kint van Londonban, bepróbálkozom náluk, remélem sikerrel járok.

2013. nov. 17. 14:01
 14/24 anonim ***** válasza:
88%
A személyes sorsod rosszul alakult (valószínűleg nagyrészt a saját hibádból) erre elkezded átkozni és szídni a népet,meg felmenőidet,hazádat,gratulálok.Ráadásul belekevered az áltudományos genetikai felsőbbrendűségi tudatot is.Mi köze van a magyarokhoz,mint történelmi nemzetnek,ahoz,hogy állítólag fűszereken spórolnak a menzán? Mi köze van annak,hogy 74-et kapsz nettóban Pl István királyhoz,Széchenyinek,vagy úgy általában a magyarokhoz? Ez csak egy következetlen,politikai számításból írt ömlengés,egy hamis provokáció.
2013. nov. 17. 14:10
 15/24 anonim ***** válasza:

" Ha szerintetek annyira szuperfelsőbbrendű és

hibátlan a drága magyarságotok, akkor vajon

miért ilyen alattomos, kétszínű, gyáva,

hátbakéselő, meghunyászkodó, saját barátját

szembeköpő a magyarok 90%-a?

Lehet alaptalanul mocskolni engem, de azt

nem tagadhatjátok, hogy igazam van. Büszkék

lehettek magatokra, hogy arra dühöngtök, aki

kimondja az igazat. Semmiféle önkritika nincs

bennetek, ezért csúsztatok ilyen mélyre, ahol

vagytok és ezért hagyják el az emberek lassan

százezrével az országot. De nem baj, azt

eszitek, amit magatoknak főztetek,

dagonyázzatok csak a saját pocsolyátokban,

nem kell nektek a jobb élet, a jól működő

ország. Még véditek is azokat, akik

tönkretesznek mindent, ez a ti formátok!"

Ezt az országot a hozzád hasonlók juttatták ide, nem értem mit hisztizel.

Ugye-ugye, ez "önkritika", de ha mást helyettesítenénk be akkor a leghangosabban rasszistáznál mint a haverjaid. :)

Attól még más sincs hasraesve ami itt megy, még sem habzik senki szája.

Mehetsz, de máshol sem fogsz kelleni!

Már volt ilyen "búcsúszkodó" aki mocskolódott mert nem ment a "pályafutása", majd a hisztis mocskolódásával csinált egy önreklámot magának.

És sok elment, de csendben ki dolgozni, nem ríjja tele a gyagyáskérdéseket a ilyen lúzerek mint te! :D

Persze tudjuk a hozzád hasonló hungarofóboknak csak ettől áll fel. :)

2013. nov. 17. 14:12
 16/24 anonim ***** válasza:
65%
kérdező, normális magyar ember nem így fejezi ki dühét! igen, vannak gondok az országban, de az nem azt jelenti, hogy az elleneség (Kertész Ákos és a magyargyűlölő bandája) szájíze szerint beszéljünk! ez alapján te sem vagy jobb a többieknél, akiket mocskolsz, egy acsarkodó libsinek tűnsz, ami nagyon visszatetsző! ehet a stílusod miatt nem kedvel téged senki,s em a munkahelyen,s em sehol! vegyél vissza és nézz tükörbe, ha meg Kertész Ákost imádod akkor csomagolj utána Kanadába, nincs szükség több hungarofóbra!
2013. nov. 17. 14:16
 17/24 anonim ***** válasza:

Ki beszélt itt felsőbbrendűségről? Ha valaki ki áll az egyenlőség és a kölcsönös tisztelet mellett akkor már felsőbbrendű lesz?

Ez az idézet rasszista, amit fórum szabályzat szerint törölni kellene.

Meg kell fogadni Gyurcsány tanácsát, nem kell másokra várni, félsz egyedül? nem is tudom mit akartál kérdezni, inkább csak keresed azokat az embereket, akik ugyanolyan szerencsétlenek, mint te és megerősítenek, abban, hogy milyen rossz itt az élet, de ahhoz hogy tegyél érte valamit, mint az általad nagyra értékelt Kanadai vándor az luxus ...

Megértem, hogy magányos a magad fajta mostanság ...

2013. nov. 17. 14:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Genetikailag semmikép se alattvaló a magyar nemzet mivel egy nemzetnek nincs genetikai sajátossága és ezt Kertész Ákos is kimondta. Kölcsey Ferenc is kritizálta a magyarságot, de csak hazafiasságból. Na most Kertész Ákos azért nem hasonlítható ezzel össze csak azt akarom mondani attól h vki rosszat ír a magyarságról vagy kritizálja még nem áruló meg magyargyűlölő. Amiről tényleg írt Kertész Ákos azzal meg egyet tudok érteni, de nem azért mert genetikailag alattvalók lennénk amit megismétlem ő se így gondolt hanem azzal h nagyon rossz a gondolkozásunk. Még mindig le vagyunk maradva 50 évet. Amikor vki származás szerint ítélkezik, nem képes tenni magáért csak vár a csodára, úgy gondolja mindenki hibás kivéve saját maga nem, irigy és még sorolhatnám ezeket a jelzőket a végtelenig addig ne várjunk semmi jót. Nem vagyunk képesek még saját magunkkal se össze fogni és ez borzasztó dolog. Szélsőjobboldaliakat is csak a gyűlölködés tart össze van egy közös ellenségük akikkel szemben fellépnek együtt, de kíváncsi lennék ha eltűnnének ezek az ellenségek meddig tudnának össze tartani mert szerintem semeddig elkezdenék egymás b*sztatni. Tehát nem besértődni kéne hanem elgondolkozni h talán tényleg van hibánk amiket ki kéne javítani.
2013. nov. 17. 16:47
 19/24 anonim ***** válasza:

Igaza van a Kertész Ákosnak!

Teljes mértékben egyetértek vele!

Sajnos itt tart ez az ország.

2013. nov. 18. 13:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Furcsa vagy 2-es! Azért mert van akinek hajszálon függ az állása,még nem kell eltűrnie az igazságtalanságot. Ha mindenki így tenne,orbán csak röhögne a markába és sosem lehetne elzavarni. Én a kérdezővel értek egyet. Amúgy már én is törtem ki nemegyszer a munkahelyemen és semmi bajom nem lett miatta. Avval nem jutunk előbbre ha mindenki összeszarja magát,hogy jaj mi lesz ha...
2013. dec. 7. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!