Más is kezd egyetérteni Kertész Ákossal?
Azt mondta, hogy a magyarok genetikailag alattvaló, moslékzabáló fajta és egyre inkább úgy érzem, hogy igaza van.
A munkahelyemen nem kapunk elég fizetést, ezért elkezdtem szervezkedni, hogy a munkavállalók álljanak ki a jogaikért. Mindenki nagyban egyetértett, amikor meg cselekedni kellett volna, akkor egész egyszerűen elárultak engem és a főnök pártját fogták, mikor ő fizeti alul őket és én akartam segíteni!
Mellesleg szakács vagyok, az egész konyhában dől a kolerabűz a tisztítatlan lefolyók miatt, mondtam, hogy kell hívni egy vízvezeték szerelőt, majd ő elintézi a dolgot pár óra alatt. Erre is megkaptam a választ, hogy mekkora gyökér vagyok, majd levonják a fizetésemből a tisztítás költségét (74 ezret keresek nettóban, a többiek minimálbéren vannak). Hazajöttem, a saját anyám ugyanígy elárult, ő is ellenem van és a főnök pártját fogja.
Annyira elkeseredett vagyok, hogy egy ilyen patkány népnek vagyok a tagja. Az önkormányzatnál tűnnek el a milliók a drága polgármester és bandája által, de mindenki az ő seggét nyalja, nehogy baja legyen abból, hogy felemeli a hangját és kiáll magáért, miközben meg semmire nincsen pénz és rohad szét az egész kisváros, az óvodában nem kapnak a gyerekek rendesen enni, mert spórolni kell a fűszereken a kajába...
Gyűlölök itt élni, gyűlölöm az egészet, az összes embert, akik ennyire gyávák és kétszínűek. :( Nem bánnám, ha mindegyik megdöglene egytől egyig. Ez lenne Magyarország? Az árulók és a söpredék hazája? Nem csoda, hogy itt tart az egész kupleráj...
Moderátorok miért hagyják a rasszista kérdéseket a fórumon?
"Azt mondta, hogy a magyarok genetikailag alattvaló, moslékzabáló fajta "
Nem a kérdező személye ellen szól, de van egy szabályzat mindenkinek be kell tartani!
Ha szerintetek annyira szuperfelsőbbrendű és hibátlan a drága magyarságotok, akkor vajon miért ilyen alattomos, kétszínű, gyáva, hátbakéselő, meghunyászkodó, saját barátját szembeköpő a magyarok 90%-a?
Lehet alaptalanul mocskolni engem, de azt nem tagadhatjátok, hogy igazam van. Büszkék lehettek magatokra, hogy arra dühöngtök, aki kimondja az igazat. Semmiféle önkritika nincs bennetek, ezért csúsztatok ilyen mélyre, ahol vagytok és ezért hagyják el az emberek lassan százezrével az országot. De nem baj, azt eszitek, amit magatoknak főztetek, dagonyázzatok csak a saját pocsolyátokban, nem kell nektek a jobb élet, a jól működő ország. Még véditek is azokat, akik tönkretesznek mindent, ez a ti formátok!
Köszönöm azoknak, akik egyetértettek velem. Szerintem is az lesz a legjobb, ha lelépek innen, nem bírok már idegileg sokáig itt élni. Néha sírva alszom el a tehetetlenségtől, bevallom őszintén. Pár ismerősöm kint van Londonban, bepróbálkozom náluk, remélem sikerrel járok.
" Ha szerintetek annyira szuperfelsőbbrendű és
hibátlan a drága magyarságotok, akkor vajon
miért ilyen alattomos, kétszínű, gyáva,
hátbakéselő, meghunyászkodó, saját barátját
szembeköpő a magyarok 90%-a?
Lehet alaptalanul mocskolni engem, de azt
nem tagadhatjátok, hogy igazam van. Büszkék
lehettek magatokra, hogy arra dühöngtök, aki
kimondja az igazat. Semmiféle önkritika nincs
bennetek, ezért csúsztatok ilyen mélyre, ahol
vagytok és ezért hagyják el az emberek lassan
százezrével az országot. De nem baj, azt
eszitek, amit magatoknak főztetek,
dagonyázzatok csak a saját pocsolyátokban,
nem kell nektek a jobb élet, a jól működő
ország. Még véditek is azokat, akik
tönkretesznek mindent, ez a ti formátok!"
Ezt az országot a hozzád hasonlók juttatták ide, nem értem mit hisztizel.
Ugye-ugye, ez "önkritika", de ha mást helyettesítenénk be akkor a leghangosabban rasszistáznál mint a haverjaid. :)
Attól még más sincs hasraesve ami itt megy, még sem habzik senki szája.
Mehetsz, de máshol sem fogsz kelleni!
Már volt ilyen "búcsúszkodó" aki mocskolódott mert nem ment a "pályafutása", majd a hisztis mocskolódásával csinált egy önreklámot magának.
És sok elment, de csendben ki dolgozni, nem ríjja tele a gyagyáskérdéseket a ilyen lúzerek mint te! :D
Persze tudjuk a hozzád hasonló hungarofóboknak csak ettől áll fel. :)
Ki beszélt itt felsőbbrendűségről? Ha valaki ki áll az egyenlőség és a kölcsönös tisztelet mellett akkor már felsőbbrendű lesz?
Ez az idézet rasszista, amit fórum szabályzat szerint törölni kellene.
Meg kell fogadni Gyurcsány tanácsát, nem kell másokra várni, félsz egyedül? nem is tudom mit akartál kérdezni, inkább csak keresed azokat az embereket, akik ugyanolyan szerencsétlenek, mint te és megerősítenek, abban, hogy milyen rossz itt az élet, de ahhoz hogy tegyél érte valamit, mint az általad nagyra értékelt Kanadai vándor az luxus ...
Megértem, hogy magányos a magad fajta mostanság ...
Igaza van a Kertész Ákosnak!
Teljes mértékben egyetértek vele!
Sajnos itt tart ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!