Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lehet ebből egy...

Szerintetek lehet ebből egy új-Trianon?

Figyelt kérdés

Másfélszer több a cigány Magyarországon

[link]

2013. nov. 13. 08:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én hallottam olyan statisztikát hogy 10 év múlva minden második 18 éves cigány származású.
2013. nov. 13. 14:12
 12/16 anonim ***** válasza:

" Szerintem meg lehet területi követeléseik, ha

lesz egy Django, aki szervez egy c-autonómiát!"

Mire fel? Meddig lenne életképes?

Miből tartanák fent az "országukat"? :)

Olyanokról van szó akik nem tudnak, és nem is akarnak önállósodni! Tisztelet a kivételeknek. Szóval hiába akarsz kiválni! :D

De ugye azt tudod, hogy egy ilyesmi "autonómiának" nagyon sokan örülnének, csak nem itt.

2013. nov. 13. 14:12
 13/16 anonim ***** válasza:

kérdező én ezt úgy 2006 ban hallottam hogy a 8 évesek fele cigány azaz 2016 ban már elvileg annak kéne lennie amit te 2023ra datálsz...szal ez egyfajta hangulatkeltés

ja meg 1999 ben minden 3. beiskolázottról tartották hogy cigány akkor azt gondoltuk: mi lesz 10-15 éve? látjuk

2013. nov. 13. 14:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy népcsoport minél primitivebb annál szaporább. Nézd pl. Afrika. Nem vetnek számot a holnappal.
2013. nov. 13. 20:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem lesz belőle Trianon, mivel a cigányok nem akarnak függetlenedni tőlünk.

Sokkal rosszabb fog bekövetkezni. Az országhatár megmarad, de teljesen el fog keveredni a két nép.

2013. nov. 13. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Itt Miskolcon ha az ember terhességi UH-ra megy, láthatja, hogy több a roma kismama, mint a nemroma.

Dolgoztam Körömben: az ottani iskolába már csak roma gyerekek járnak. A faluban laknak még nemroma gyerekek, de azokat behordják Bőcsre vagy Miskolcra.

Trianon? Most nem elcsatolnak tőlünk területeket, hanem nyomortelepekké alakulnak át területek. Borsod megye falvaiból a fiatalok mind elmennek nyugat felé, mert itt nincs munka. Csak az öregek vannak már, amíg élnek. Ha meghal egy néni, nem lehet eladni a házát, legfeljebb cigányoknak fillérekért. Gyakran járunk Rakaca felé rokonok sírjához, hát ott csupa lepusztult falu van, ahol mindenki segélyből él, már ha azt életnek lehet nevezni. Mindig arra gondolok, istenem, ha a nagyszüleim látnák, mi lett a falujukból... :(

2013. nov. 13. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!