Szerintetek igazságos politikus lennék?
Figyelt kérdés
Én leginkább a társadalmi változásokra mennék, hogy több normálisabb, tisztességes ember legyen. Először is beszüntetném a dohány árukat, bevezetném a szesztilalmat, és illegálissá tenném a fogyasztásukat, ha valaki mégis ezt megszegné nagyon súlyos büntetést vezetnék be. A drogok ellen is nagyon szigorúan lépnék fel. Több szórakozóhelyeket záratnék be. A média ellen is nagyon keményen fellépnék, és több olyan csatornát szüntetnék meg ami káros az agynak. A gazdagabb rétegekre sokkal nagyobb adót vetnék. A halál büntetést is visszahoznám, sokkal szigorúbban büntetném a bűnözőket, akár kínzással is. Egyenlőre csak ennyi jutott eszembe, de szeretnék egyszer elhelyezkedni a politikába.2013. nov. 10. 08:04
11/14 anonim válasza:
Kérlek, ha már a célegyenesben vagy, dobj egy privit, hogy tudjak gyorsan emigrálni, mielőtt ezt az agybajt véghezviszed.
12/14 anonim válasza:
A mai politikusok többsége közé vastagon beférnél.
13/14 anonim válasza:
És mi lesz az emberi jogokkal?Erre mondják , hogy diktatúra.Én a másik véglet vagyok,füvet is árultam de adót nem fizettem egy vasat se mert nem kértek arra,vágod?Engem kérdeznél asszondanám pusztulj innen öcsém!Élj ahogy akarsz de nekem ne mond meg inkább.Náci nem vagy amúgy?
14/14 Szálab válasza:
Nem lennél jó politikus. Azt hagyjuk, hogy amit írz végrehajtható-e vagy sem, de minden igyekezeted ellenére ha mondjuk hatalomra jutnál és meglépnéd amit írsz olyan lendületet adnál az alvilágnak, mint még senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!