Magyarázza már nekem el valaki, miért van az, hogy emelik a minimálbért vagy csökkentik a hús áfáját és NEM TÖRTÉNIK semmi?
Megfogadtam már annyiszor hogy nem nézek TV-t, híradót meg pláne nem, mert csak felhúzom magam. Kb. 2x biztos eldobnám az agyam a sok butaságtól, ez mégis szöget ütött a fejemben!
A magyar átlagfizetés 500euró-nyugdíj kb. 300, mégis a fogyasztói árakban-bérekben egy drasztikus adócsökkentés után sem történik semmi??
Ez egy akkora balfék, mostmár tisztán látszik: [link]
Nem vagyok MSZP-s, de ezek a fideszesek sem jobbak!!
A hús áfáját szerintem ugyanúgy benyelik a termelők/kereskedők mint az összes többit.
Elég csak arra gondolni, hogy ha egy őz fingjától (elnézést :P) eldől 3 szál búza már sírnak hogy emelni kell a kenyér árát. Majd a következő évben, bejelentik, hogy nagyon szép és bő termés volt de a kenyér ára valahogy ezt nem követi. Ugyanez történik az üzemanyagok árának csökkenésekor is. Valahogy emelni mindig van miért, csökkenteni viszont nem szeretnek...
6: lehet hogy januártól vezetik be, de már MOST kijelentették, hogy ez nem jelenti azt, hogy csökkenni fog a fogyasztói ár.
Valóban minden évben rossz a termés, nincs gusztustalanabb a magyar parasztnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!