5%-ra viszik le a sertéshús áfáját. Persze a "demokratikus ellenzék" ebbe is beleköt, szerintük a többi élelmiszerét is le kellene vinni.8 évük volt rá hogy intézkedjenek, miért nem tették?
Miért pont a sertését?
Ez diszkriminatív, én nem eszek sertéshúst.
Miért pont azt?
Illetve mit emeltek cserébe?
Én csak azt nem értem, hogy hogy háboríthat fel valakit jobban az MSZP kritikája, mint a Fidesz töketlen és értelmetlen lépései. Hogy gondolkodnak ezek a barmok?
"Hmm, rossz a teljes adópolitikánk."
"Mi lenne, ha lecsökkentenénk a sertéshús áfáját?"
"Igen, az tuti megoldaná az egészet, akkor ezzel nincs is más dolgunk."
ÉS mi lesz a zsidókkal? Ők nem ehetnek sertést :)
Oszt én is jobban csípem a baromfit.
Amúgy meg közeledik a választás, sok barom (kérdező) be is nyeli.
Ezek a szokásos politikai nyilatkozatok, nem kell/lehet őket komolyan venni.
Amikor az aktuális kormány tesz valami kedvező, népszerű lépést, akkor a mindenkori ellenzék nem kezdheti el dicsérni, hogy milyen jó döntés, elégedettek a kormánnyal, ezért általában úgy bírálják, hogy ezt előbb meg kellett volna lépni vagy pedig még többet kellene tenni és ha ők kerülnek kormányra, ők majd többet adnak, sokkal jobb lesz minden.
A 8 év alatt NEM 27 % volt az élelmiszerek ÁFÁ-ja! Ez csak az elmúlt 3,5 óta ennyi!Tehát a Fidesz emelte ennyire, nem az MSZP.
Abban viszont igaza van az ellenzéknek, hogy NEM a sertéshús ÁFÁ-ját kellene csak emelni, hanem minden alapvető élelmiszerét. Akinek kevés a jövedelme, az kevés húst vesz, és nem is biztos, hogy éppen sertéshúst.
Ez csak választási trükk, vagy valamelyik csókos sertéstenyésztőnek akarnak kedvezni.
"ÉS mi lesz a zsidókkal? Ők nem ehetnek sertést :) "
Zsidótlanodik az ország. Ez egyébként sem Izrael, itt nem kötelező kinyalni a piccsájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!