Véletlen hogy egész Európában a cigányokkal van csak a probléma?
Ja persze, tényleg csakis a fehér emberrel van baj, mert ugye minden rossz a fehér ember műve. Főleg hogy a fehér ember társadalma tartja ki a szegény romákat. A cigányok pedig talpig becsületesek, elzárkóznak az élősködéstől, az erőszaktól és a bűnözői életviteltől.... Nevetséges vagy ember -.-
Na komolyra fordítva a szót, a cigányság soha semmit nem adott a világnak (nem is fog), csak élősködni tudnak az országokon mint valami parazita, és ők tényleg el is hiszik, hogy ez a nyerő életmód, mert a gyerekeiket sem tudják a jóra nevelni (bizony, még a számdékuk sincs meg a javulásra)
Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek, akik becsületesek, mert olyan is van ám, csak nagyon-nagyon ritka!
"Látod, mondtam, hogy a fehér emberrel van probléma. Nézd meg a kommenteket. Panaszkodás, irigykedés, gyűlölködés, ezek vagytok ti."
A kommentekből csak az süt ki, hogy az átlag magyar nem tudja tolerálni a bűnözést. Ha ez rasszizmus, akkor örülök, hogy az vagyok, és büszke is vagyok rá.
Nem véletlen. Engem nagyon zavar, hogy éjjel-nappal, cigányokkal van tele a közterület, kötekednek, balhéznak, lopnak.
Nagyon remélem, hogy Románia soha nem fog csatlakozni a Schengeni övezethez a cigányok miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!