Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondja a miniszterelnök,...

Miért mondja a miniszterelnök, hogyha valaki az Ő politikáját bírálja, az a magyarságot bírálja?

Figyelt kérdés

Ő azonosítja magát a magyarsággal.

Hova vezet ez?

2013. okt. 31. 17:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Főleg politikai, retorikai oka van, így jobban lehet mozgósítani az embereket a külső veszéllyel, támadással szemben.

Másrészt viszont Orbán kormánya Magyarország legitim, demokratikusan megválasztott képviselője, így nem lehet a kettőt szétválasztani. A baloldaliak nem mondhatják, hogy ez a kormány nem engem képvisel, mivel nem rájuk szavaztam, nincs hozzájuk semmi közöm.

De még a demokrácia sem feltétel, Kádárékat is vagy például jelenleg a kínai kommunista pártot is ugyan így azonosítják az országukkal.

2013. okt. 31. 18:52
 12/28 Macungo ***** válasza:

Jézus is egy fellengzős volt ő azt mondta aki én bennem hisz az az Úrban hisz.

Viccet félretéve biztos, hogy nem így mondta. De nyilván úgy értette, hogy minket képvisel, felhatalmazással bír..

Régen a tőrzsfönökök korában a vezetőket követte a nép és sértésnek vette, ha valaki belekötött a vezetőjübe. Majd én eldöntöm, meg a nép többsége aki veszi a fáradtságot, hogy szavazni megy, hogy ki vezeti ezt az országot.. Mi mikor bíráljuk USÁt a Franciákat vagy akárkit...???

Eddig bármivel is próbálkoztak túlzott deficit eljárás, IMF hitel, vagy kötelezettség szegés valahogy nem jött be..

Egyébként nem a politikáját bírálják, hanem a multik bankok adóját érdeksérelmeket nem szenvdehetik. De gondolom most már csak annyit mondtok fanatikus Fideszes..

2013. okt. 31. 19:19
 13/28 anonim ***** válasza:
mert egy cezaroman nudlijoska
2013. okt. 31. 21:53
 14/28 anonim ***** válasza:
de, a politikáját bírálják kedves 12es
2013. okt. 31. 21:54
 15/28 anonim ***** válasza:

orbán már rég nem tud különbséget tenni a fidesz és magyarország közt. sajnos ha így folytatódik nem is lesz különbség...

(a trafik meg a föld után jön a szerencsejáték).

"Van olyan, aki Napoleonnal azonosítja magát, ő a magyarsággal. Hasonló eset, csak más tünetekkel."

heheh. hmm. most hogy mondod, lehet hogy tényleg valami pszichés gondja van. megalománia kleptomániával párosulva biztos van.

"én nem szeretnék a magayrság megtestesítője lenni, ott van rá a miniszterlnökúr! és nagyon megfelel az elvárásoknak!"

jobban belegondolva valahol igazatok is van. sajnos ez a magyarság. harácsolás, kirekesztés, gőgösködés. többségében ez.

"Sajnos "dejavü" érzésem kezd lenni,én mér átéltem ilyet a 1970-1980-as években.Csak akkor egypárti kommunista rendszer volt.Talán most is erre megy a játék?"

ne hazudj te kommunista! szocigyurcsánylibajnaielmútnyócév! hajrá magyarok!

"Főleg politikai, retorikai oka van, így jobban lehet mozgósítani az embereket a külső veszéllyel, támadással szemben."

náci motiválás, komcsi kivitelezés

2013. nov. 1. 01:01
 16/28 Macungo ***** válasza:
Kedves 14-es akkor rosszul csinálják, mert a kötelezettség szegések eddig mind a javára döltek el.
2013. nov. 1. 17:20
 17/28 anonim ***** válasza:

"Kedves 14-es akkor rosszul csinálják, mert a kötelezettség szegések eddig mind a javára döltek el."

igazat szólsz. orbán javára, és nem a magyar nép javára.

(ha jól értelmezem, mert elég zagyván fogalmazol)

2013. nov. 2. 04:54
 18/28 anonim ***** válasza:
14%
Utolsó, ami Orbán javára történik az a magyar nép javára is történik! Nem tudtad? Hisz Orbán Viktor magyarország miniszterlnöke! Ha ő megnyer egy csatát, akkor a nép is megnyeri azt! Csak a ballibek az ország ellen csatáznak, elhiszem, hogy fáj nektek orbán Viktor győzelme!
2013. nov. 2. 08:00
 19/28 A kérdező kommentje:

Oké.Ő azonosítja magát a magyarsággal.

Azonban sose hallani ilyet más külföldi politikusoktól,akik szintén országuk legitim vezetői,nem is akármilyen eredménnyel.

/Angela Merkel,vagy a lengyel Tusk/.

Azért itt valami defekt lehet lelkileg.

2013. nov. 2. 09:17
 20/28 anonim ***** válasza:

"Utolsó, ami Orbán javára történik az a magyar nép javára is történik! Nem tudtad?"

Orbán 2011 januárja óta havi nettó félmillióval többet vihet haza az egykulcsos adó révén. Az átlagkeresetűek és az alatt keresők jövedelme vagy nem változott, vagy csökkent. Orbán csóró egyetemistából az ország egyik leggazdagabb embere lett úgy, hogy közben csak a politikával foglalkozott. Ennyire vak vagy, vagy fizetnek neked a sületlenségekért, amiket ide írogatsz?

2013. nov. 2. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!