Az miért lenne baj, ha Magyarország "kiírná" magát Európából?
A mai Európában mondhatni öngyilkos a nemzetpolitika, a népesedéspolitika ,családpolitika.
Mesterségesen tönkreteszik a hagyományos családmodellt és a csalás értékét lezüllesztik.
Direkt eltüntetik a hagyományos európai értékeket, hogy valami katyvasz legyen Európa helyén.
Sokan még asszisztálnak és tapsolnak ehhez a pusztuláshoz.
Miért jó ha egy ilyen közösséghez tartozik Magyarország?
Olyan, mintha én naponta 3 doboz cigit szívnék és megveregetnék a vállamat, hogy csak így tovább, holott mindenki tudja, hogy káros.
Ugyanez a helyzet Európával is.
De, hogyha ez az "Európa" az ország európaiságát fenyegeti, magát a létét fenyegeti,akkor vajon megéri-e egy ekkora kockázat?
Megéri-e ekkora árat fizetni?
kedves kérdező!
nem igazak az állításaid, de tegyük fel most, hogy mégis
hazánk egy pici gazdaság, egymagában nem működőképes
ha nem hozok be semmit külföldről, akkor egyszerűen nincsenek alapanyagaim
ha nem adok el semmit külföldre, akkor meg nincsen pénzem, amiből alapanyagot vásároljak
egyszerűen nonszensz dolog "kiírni" magunkat Európából
4#
Kérlek cáfold meg.
A kiírást inkább politikai , társadalmi értelemben értettem.
Miért ne lehetne velük kereskedni?
A Szovjetunió, KGST országok is kereskedtek "kapitalista" országokkal.
7#
Ebben egyet értek, de ha lesz is föderális állam az már nem lesz európai.
Ugyanis , mint írtam az európai értékeket , kultúrát , indentitást mesterségesen bomlasztják , pusztítják, rombolják.
Lassan már nem lehet Európát Európának nevezni és nem lehet az európai államokat azokkal a népekkel azonosítani amelyekről a nevüket kapták.
"hitelminősítők lejjebb sorolnának"
A bovli kategóriától van lejjebb?
A "bóvli" kategória csak egy kategória. Azon belül van több minősítés is, és lehet hihetetlenül hangzik de még mindig nem a legrosszabbnál járunk, bár asszem egy vagy két leminősítés és ott leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!