Hol lakik Orbán Viktor? Szeretnék levelet küldeni neki.
Figyelt kérdés
Annyiszor hallottam már a TV-ben, hogy a háza előtt tűntettek. Szóval gondolom ez nyílt titok, hogy hol lakik.2013. okt. 28. 18:39
1/11 anonim válasza:
Én is szeretnék neki sok mindent küldeni..
3/11 anonim válasza:
12. kerulet, Cinege ut 5
Nem fogja megkapni a leveledet ha a lakcimere kuldod, nem gondolhatod komolyan hogy ez igy mukodik. Ha azt szeretned hogy valaki el is olvassa akkor a Miniszterelnoki Hivatalnak cimezd.
4/11 Vadkan01 válasza:
XII. kerület Cinege utca 5. Jó levél írást.
5/11 anonim válasza:
Ha már írsz neki, utóiratban írd már meg neki légyszi, hogy én is üdvözlöm a kedves édesanyját.
7/11 anonim válasza:
Jah és valószínű, hogy meg is kapja és el is fogja olvasni este az ágyában a kis pizsamájában... Komolyan itt egyesek álomvilágban élnek.
8/11 _Jessy_ válasza:
"Ha azt szeretned hogy valaki el is olvassa akkor..."
Merthogy ott olvassák :D Hamarabb landol a kukában, minthogy kibontanák.
9/11 anonim válasza:
ÉN háromszor írtam a hivatalos e-mail címére, ennek lassan már fél éve, még semmi válasz :D D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!