Kiürül az ország? Elmennek a tehetséges fiatalok, akkor mi lesz Magyarországgal?
2013. okt. 28. 12:07
11/19 anonim válasza:
Igen ez nagyon igaz,nem csak magyar jelenségről van szó.A lengyel és a szlovák hullám nagyon erős.Az,hogy a Horn kormány gyakorlatilag 1994-1998 között mindent eladott,privatizált annak a hatása most látszik igazán.Egyszerűen persze hogy nem nőtt a munkanélküliség,hanem csökkent,ez azért van mert a zsák szája nyitva van,és a túlfeszültséget a szelep kiengedi. Még szerencse,hogy EU-ba vagyunk és szabadon lehet munkát vállalni,bár Orbánnal ez sem lesz sokáig,mert megunjnák egyszer a "külön utas" politikáját,és akkor lesz "ne mulass"
13/19 anonim válasza:
Ezt én is tapasztalom. És érdekes módon pont a legintelligensebb ismerőseim körében. Szerintem ez szomorú.
14/19 anonim válasza:
Ez már több évtizede folyik.
Az egész ország olyan lesz, mint Észak-Magyarország, Békés megye, Dél-Baranya.
Talán Közép-Magyarországnak van még egy viszonylag szép jövője.
Ez egy természetes folyamat, az emberek elvándorolnak onnan, ahol nincsenek jó lehetőségek.
Ez még a gazdag Németországban is megfigyelhető, az új NDK tartományokból még mindig hatalmas az elvándorlás nyugatra.
15/19 anonim válasza:
Remélem minél előbb felszámolódik ez a szemétkupac. Minél több magyart ismerek meg életem során, annál inkább elkeserít, hogy én is a tagja vagyok ennek a népnek.
16/19 anonim válasza:
"Ez egy természetes folyamat, az emberek elvándorolnak onnan, ahol nincsenek jó lehetőségek."
Jaja, oda megyünk lakni, ahol tejecskét kapni. :D
17/19 anonim válasza:
Emberek vagyunk,és gyarlók.Nem szabad ezért senkit megszólni.Az mégsem járja,hogy egy fiatal el sem tudja kezdeni az életét.Akkor minek született meg.
18/19 anonim válasza:
Nem a rezsiköltség a magas Uraim- a béreink alacsonyak.
Ezt is lássák már be. 350-400,-Eur netto,de a rezsit csökkentsük le/és akkor mi van/
Nem mást kéne növelni?- Kedves Viktor?
19/19 anonim válasza:
Sajnos s közeljövőbe( 40-50 év) rengeteg cigány lesz itt,majd ők lesznek az országba az ittmaradtakkal...és pusztulás lesz,ha nem állítják meg SÜRGŐSEN a cigányok szaporodását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!