Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád, hogy a pedagógusok...

Támogatnád, hogy a pedagógusok bizonyos felhatalmazást kapjanak a diákokkal szemben testi sértésre?

Figyelt kérdés
Azaz bizonyos esetekben lekeverhessenek egyet a tanulóknak? Nem arra gondolok, hogy orrba-szájba terrort tartsanak fent, hanem amikor a helyzet úgy hozza, néhány megátalkodottat helyre tehessenek...

2013. okt. 27. 05:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
60%

"6-os, elküldenélek téged egy Nógrád megyei általános iskolába"

Kívánságod teljesült, mert már jártam ilyenben. Ott láttam a legjobb tanárokat. Egy pesti elitiskolához nem kell pedagógiai érzék. Oda kellett. És nem egy tanár volt, akinek a hangját sem kellett felemelnie... Olyan kistermetű tanárnő is, aki egy nyolcadikos cigány srácnak már nem tudott volna akkora sallert adni, hogy ne röhögje ki. De volt tekintélye, és így megoldotta.

2013. okt. 27. 09:30
 12/28 anonim ***** válasza:
49%

Tisztelt rasszista Olvtársaim!

Nem gondoljátok, hogy a testi fenyítés lehetőségét csak a roma (esetleg zsidó) gyermekekre kellene korlátozni? És hogy ne legyen tévedés, ezek hordhatnának valami megkülönböztető jelzést.

2013. okt. 27. 10:25
 13/28 tetro ***** válasza:
90%

10.25

természetesen ezt nem mondják ki, mert ők nem rasszisták. csak úgy éreztetik... persze, hogy csak őket kellene verni. a jel az meg szükségszerű, hiszen honnan tudná a tanár, hogy kit verhet meg és kit nem. előre az egységes magyar nemzet csodás jövője felé!

2013. okt. 27. 10:32
 14/28 A kérdező kommentje:

Milyen kis poénosak itt néhányan. A romákat hoztam fel példának, mivel tény, hogy nagyobb százalékuk nem tud szocializálódni, mint a magyaroknak, és egyből rasszistafasisztanácista vagyok... Kész szerencse, hogy ilyen emberek harcolnak az előítéletek ellen...

Várom a kérdésemre a további véleményeket!

2013. okt. 27. 11:11
 15/28 tetro ***** válasza:
61%

teljesen véletlen épp a romákat hoztad fel példának... véletlen...

pedig amit állítasz, az tény... tény :D

2013. okt. 27. 11:38
 16/28 anonim ***** válasza:
42%
A szüleimet és még engem is a "pofonosztós" rendszerben járattak iskolába, és egyáltalán nem eredményezett semmiféle lelki kisiklást. Az osztályban rend volt, csak az kapott egy laskát aki megérdemelte. A mai rendszerben csak annyit kéne elérni, hogy aki akadályozza a tanórák megtartását, és folyamatosan renitens viselkedést tanusít, csapják ki a suliból.
2013. okt. 27. 12:06
 17/28 anonim ***** válasza:
51%

ez a kérdés egyáltalán nem rasszistának indult...

nem is értem, hogy egyesek miért is félnek, hogy a magyarok megvédenék magukat a mederbe nem terelhető elemektől ... mert megtudnák, hogy ők a többség, és erősek együtt ??!

2013. okt. 27. 13:39
 18/28 anonim ***** válasza:
51%

"teljesen véletlen épp a romákat hoztad fel példának... véletlen... "

Tetro, akkor sorolj fel még olyan kisebbségeket, akiknek a nagyobbik százalékát szintén lehetetlen tanítani.

Amennyiben nem megy, a válaszaid rasszista megjegyzések.

2013. okt. 27. 13:59
 19/28 tetro ***** válasza:
34%

13.59

sorolj fel kisebbségeket, akik legalább akkora létszámban vannak jelen Magyarországon, hogy elérjek azt a létszámot, hogy őket is lehessen utálni.

zsidók?

2013. okt. 27. 14:30
 20/28 Salx Narval ***** válasza:
79%
Ha egy diák kezet emel a társaira, tanáraira, annak a szüleit kellene megpofozni, de nem kicsit.
2013. okt. 28. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!