Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan származik, az a városi...

Honnan származik, az a városi legenda, hogy BMW-vel járnak felvenni a segélyt dúsgazdag romák?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam betelefonáló adásokban, hogy a hallgatók elmondták, hogy dúsgazdag romák BMW,Mercédesszel veszik fel a segélyt és nem szólnak érte az ügyintézők, mert félnek hogy elverik őket.

Nagyon sokat hallani ezt ma is. Arra gondoltam, hogy ez csak egy olyan mese, ami egy valós vagyoni hátteret akar példázni és nem esett meg sohasem. Ma láttam véletlen egy videot, ahol valamilyen orvos, nem ismerem http://www.youtube.com/watch?v=XUo8pMOCqQI Mondta el, hogy ő is látott ilyet.

Elgondólkodtam, mert gyógyító nem szokott a levegőbe beszélni...Vajon több ilyen eset is volt?

Egyáltalán nem szeretnék semmi fesztivált itt, de valóban érdekel az, hogy ennek a legendának az eredete VALÓS-E? Hol lehet utánanézni?Honnan ered?

2013. okt. 26. 21:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Honnan származik, az a városi legenda"

A városi legenda kitaláció, amit te kérdezel pedig nem, maximum az autó márkája változik.

2013. okt. 31. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!