Szerintetek mennyire biztonságos egy tüntetés egy 14 éves baloldali fiúnak? (A Szabadság összekötre mennék anyámmal és nagyanyámmal holnap. )
Azért mert anyu meg apu azt mondja, nem biztos, hogy mindenben igazuk van...
Én is rühellem a Fideszt, de szerinted minek köszönhetően van 2/3-uk? Kik voltak előtte kormányon, akik miatt ennyire elégedetlen volt a nép, hogy olyan sokan a Fideszre szavaztak?
Na de hogy a kérdésre is válaszoljak: Nem veszélyes, de 14 évesen nem politikai nagygyűléseken az ember helye...
14 évesen mit tapasztaltál meg? Apuci nem vett neked új biciklit, nagyanyád meg azt mondta, hogy ez Viktor miatt van? :D
Én sem szeretem a Fideszt, de az ilyen "14 évesnek álcázom magam mert az király"-féle átlátszó provokációk még szánalmasabbak.
"Én megtapasztaltam/tapasztalom a fidesz diktatúráját.Már nem sokáig fogok élni (max.1-2 hónap,utána a vonat elé fekszem a fideszetek miatt),de ezt a rövid időt fidesz ellen szentelem.Minden fideszes lógni fog!"
Azt a liberális-toleráns-demokrata mindenségét!!!
Gondolom a jóindulatodból a rájuk szavazókra is jut.
Csak megjegyzem: Már az országgyűlési választásokon sem a lakosság 2/3-a szavazott a Fideszre. csak azok 2/3-a, akik elmentek szavazni. Ez a lakosság kb. 25-30 %-a.
Csak a választási törvény miatt van 2/3-uk.
Ma pedig még ennyi támogatójuk sincs.
Menj el anyukáddal, de azért ne akarj öngyilkos lenni. Reménykedj, hogy jövőre nem a Fidesz győz.
Nem para. A legrosszabb, ami történhet, hogy eljön húsz kopasz, fekete ruhás "biztonsági őr" - azok, akik nem találták meg sem a békemenetet, sem a jobbikos gyűlést -, hőzöngenek egy sort, aztán feláll a rendőrsorfal, és leválasztja őket a balosokról.
(Mellesleg, ilyen félénk hozzáállással hogy akarod, hogy lógjanak a fideszesek? :P )
Na ez mondjuk hülyeség mert sem az MSZP sem Fidesz nem jó.
Gondoljatok csak bele..A rendszerváltás óta ők vannak hatalmon és előrébb került az ország? Nem! Inkább csak jobban tönkretették. Éljen a Jobbik! Mondom ezt én is 14 éves fejjel, úgy, hogy a család MSZP-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!