Az emlékek megszépülnek vagy tényleg jobb volt a közbiztonság 5-10-20 éve?
"Te normális vagy? Most komolyan. Ha csak a statisztikákat nézzük (amiket nem is preferálok) akkor mértékekben nőtt a bűnözés. Ha nem nézzük a statisztikákat úgy meg főleg érezni. "
Itt van példának Zugló esete, nézz utána:
"Valami link? Erről még nem hallottam. Maximum pár tucat rendőrt tettek be a határőrségtől, Schengen miatt. Nekik meg az a dolguk hogy traffipaxoljanak egész nap."
Nem pár tucat rendőrről van szó, hanem 3500-ról! És nagy valószínűséggel azért nem hallottál róla, mert olyan újságot olvasol vagy híradót nézel, ami nem ad hírt a valóságról, csupán a baloldali propagandáról.
11.17
jártál te rendőrségen valaha?
"elfelejtik beírni"? aha... és amikor kérsz egy másolatot a jegyzőkönyvről, akkor mit csinálnak vajon? "jajj elnézést asszonyom, az ön esetét statisztikai okok miatt nem rögzítettük"
de akkor még egyszer, hogyan titkolják el szerinted a gyilkosságokat?
"jártál te rendőrségen valaha? "
Igen jártam. Ellopták a biciklimet, kihívtam a rendőrt de mondták hogy nem jönnek ki a helyszínre, menjek be feljelentést tenni. Bementem és le akartak beszélni a feljelentésről, mert úgy sem kerül elő soha, semmi értelme nem lenne feljelentést tenni és csak rontaná a statisztikáikat.
11.27
és tettél végül feljelentést?
amúgy csak azt próbálom megcáfolni, amikor valaki butaságokat beszél, és láthatólag semmivel sem tudja alátámasztani az állításait. pl bűnözésről beszélni statisztikák nélkül. már az alapfelvetésed is egy marhaság. akkor mi alapján szeretnél? üljünk össze négyen a kocsmában, aztán vitassuk meg, ki mit tapasztalt az utóbbi években? neked pl ellopták a biciklidet. és régebben egyszer sem lopták el. akkor drasztikusan emelkedett a biciklilopások száma. rohadt biciklitolvajok!
így képzeled?
11.33
akkor a statisztikákban szerepel az ügy, nem?
tetro
Én már leírtam, hogy hogyan lehet statisztikát hamisítani. Ha mondjuk ma este sétálsz az utcán, és két zsírvölgyi bányász agyonver a zsebedben lapuló papír kétszázasért, és te ott még túléled a találkozást, de ha a kórházban 3 napra rá meghalsz, akkor hivatalosan nem fogják odaírni, hogy a két zsírvölgyi bányász verte halálra, hanem azt, hogy a kórházban ekkor meg akkor elhunyt. Így javítva a statisztikát.
De ezt már kb fél éve még az m1-en is bemondták, tehát nem az ujjamból szopom még mielőtt szó érné a ház elejét.
12.14
"A statisztikádról annyit, hogy már rég kiderült, hogy "hamisítják". Akit például megakarnak ölni, de nem hal meg rögtön, hanem a kórházban hal meg, az nem kerül a statisztikába. Ez tény, így próbálják ferdíteni a statisztikákat, hogy a megvezethető embereket meglehessen vele vezetni."
ezt bemondták az M1-n?
"Több ezer új rendőrt állítottak szolgálatba "
ÉS HOL???? Ezek mind próbarendőrök és nem is intézkedhetnek, még nem is igazoltathatnak csak ugyanolyan egyenruhába vannak bújtatva, hogy a magyar ember megnyugodjon de sok van. Nincs semmi bajom a próbarendőrökkel, de egyedül nem is dolgozhatnak csak teljes jogú rendőrrel, amiből már egy szál sincs, mindenhol szerelnek le. Én megyeszékhelyen lakom és a környező kis falvakból járnak be a rendőrök dolgozni, mert már nincs ember. A környező települések meg rendőr nélkül maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!