Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tavaszi lesz a legelvetemült...

A tavaszi lesz a legelvetemültebb kampány Magyarország teljes történelmében?

Figyelt kérdés

Hiszem mindkét oldal is mocskolódik ha kell ha nem, nem is a kampánnyal foglalkoznak. Én úgy érzem ilyen kampány Magyarország történelmében még nem volt, mellesleg már jóval korábban elkezdődött.

És még a választást sem tekinthetjük annyira lefutottnak mint 2010-ben. Engem nem lepne meg ha a közvélemény-kutatók eltorzítanák az eredményeket (és persze ott vannak a nem nyilatkozók).

2013. okt. 19. 14:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Már elég régóta csak mocskolódás van kampány helyett, eddig ez fel sem tűnt?
2013. okt. 19. 14:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem az is elszomorít, hogy az október 23-i megemlékezésen is a kampányon, mocskolódáson lesz a hangsúly, nem az ünnep valódi értelméről, céljáról lesz szó.
2013. okt. 19. 14:06
 3/11 A kérdező kommentje:
De, feltűnt csak 2010 óta ez jóval erősebb még a kormánypárt felől is. Az MSZP kormány alatt is volt mocskolódás, de úgy érzem nem ennyi.
2013. okt. 19. 14:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Ezzel is egyetértek. A beszédekben lesz két mondat a forradalomról és szabadságharcról utána meg elkezdik szidni a másikat (és az EU-t), metaforákban és hasonlatokban.
2013. okt. 19. 14:07
 5/11 Ozmium42 ***** válasza:
29%
Bojkottálom az egész választási rendszert. Ezt javaslom nektek is.
2013. okt. 19. 14:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ólmos bottal való véleményváltoztatástól és a kocsmai kortesütközetektől még messze vagyunk, pedig annó a vármegyében történő választások során ilyenekre is volt bőven példa, a nyílt szavazásvásárlás mellett, néhány száz éve.

Semmivel nem lesz agresszívabb a mostani, mint húsz éve, ugyanaz a siralmas színvonal marad a kampányolás során.

2013. okt. 19. 14:26
 7/11 Komplikato ***** válasza:
100%
Gengszterváltás utáni érában ez lesz a legdurvább, az biztos. De történelemben biztos nem. Meg ki tudja mi lesz itt 2018-ra???
2013. okt. 19. 14:34
 8/11 Komplikato ***** válasza:
2-es És igazad is van. Szerintem én már mindenféle nemzeti ünnepre való szervezkedést csináló politikai erőt küldtem el a francba a saját fórumaikon, Millát, 4K-t, Jobbikot, CÖF-öt, stb. Van még vagy 360 nap amikor lehet tiltakozni, hőzöngeni, kampányolni, nem igaz?
2013. okt. 19. 14:36
 9/11 Dick Esmen ***** válasza:
Most még nem tudni.
2013. okt. 19. 15:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Számomra ugyanolyan unalmas őket hallgatni, mint 4, 8, 12 stb. éve..
2013. okt. 19. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!