Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a különbség a magyar jobb...

Mi a különbség a magyar jobb és bal oldal között?

Figyelt kérdés
Mik azok a sarkalatos különbségek, amiatt szavaznál/nem szavaznál bal/jobb oldalra?
2013. okt. 17. 12:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A Fidesz nagyobb aljadék, mint akármelyik másik párt! Többi se jobb, de ők viszik a prímet a népetetésben :D

Stadionokat éppíttet, holott nem is tudunk focizni? Abból a pénzből csinálhatnák a beígért munkahelyeket!

2013. okt. 17. 13:32
 12/19 anonim ***** válasza:

"Stadionokat éppíttet, holott nem is tudunk focizni?"

Németországban még a másodosztályban játszó labdarúgó csapatoknak is teljesen felszerelt, korszerű, hatalmas stadionjai vannak, nálunk pedig az első osztályban játszó legjobb csapatoknak sincs lehetőségük normális körülmények között felkészülni egy mérkőzésre. A labdarúgás komolyabb dolog, mint hiszed.

2013. okt. 17. 13:35
 13/19 A kérdező kommentje:
Aki elvakult, és lusta gondolkodni, az írogasson a Gyurcsánynak vagy az Orbánnak ilyeneket: "Sok sikert a mai napra Miniszterelnök úr ! csodálatos ez a fotó"
2013. okt. 17. 13:37
 14/19 anonim ***** válasza:

"Aki elvakult, és lusta gondolkodni, az írogasson a Gyurcsánynak vagy az Orbánnak ilyeneket: "Sok sikert a mai napra Miniszterelnök úr ! csodálatos ez a fotó""

Nem áll szándékomban kötözködni, de ennek most mi értelme volt?

2013. okt. 17. 13:39
 15/19 A kérdező kommentje:

"Németországban még a másodosztályban játszó labdarúgó csapatoknak is teljesen felszerelt, korszerű, hatalmas stadionjai vannak, nálunk pedig az első osztályban játszó legjobb csapatoknak sincs lehetőségük normális körülmények között felkészülni egy mérkőzésre. A labdarúgás komolyabb dolog, mint hiszed."

Ezen jót röhögtem! Tényleg komoly dolog? Nahát! Tiszta pénzmosoda és bunda inkább! A magyar csapatok tele vannak idegenlégiósokkal, nem tűnt fel?

Németországgal kár példálózni, ott van termelés, van kutatás-fejlesztés, nem ilyen korrupt banda irányít. :)))

Ott számít az eredmény-teljesítmény, nem a sógor-komaság! :))

2013. okt. 17. 13:41
 16/19 anonim ***** válasza:

"Ezen jót röhögtem! Tényleg komoly dolog? Nahát! Tiszta pénzmosoda és bunda inkább! A magyar csapatok tele vannak idegenlégiósokkal, nem tűnt fel?"

Ahhoz képest karnyújtásnyira voltunk attól, hogy kijussunk a vb-re. Elismerem, még nem tökéletes a csapat, de van még fejlődésre esély bőven és a stadionok is beváltják majd a hozzájuk fűzött reményeket.

2013. okt. 17. 13:43
 17/19 A kérdező kommentje:

A háza mellé épített a Nagy Vezér stadiont. Fogod?

Te hol élsz? Az egész vagyona lopott állami tulajdon (bányák). Ugyanúgy mint a Gyurcsánynak (lopott villa, állami üdülő, gyárak stb.)

2013. okt. 17. 13:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egy foci tudós, de szerintem elég nagy füves pálya, ahol rohangálhatnak :D

A másik meg, hol vagyunk mi Németországhoz képest anyagilag? Napi elemózsiáért dolgozunk, és több helyen és építtet? Komolyan nem látja, milyen ratyi is itt a helyzet valójában? A focival kell foglalkozni, amíg van, aki éhezik????? Az eszem megáll ettől, komolyan. A saját szórakoztatására építi, meg hogy tudja verni a mellét " Igen, én építettem a stadionokat!" Ne mondja senki, hogy ahhoz, hogy valaki megtanuljon focizni, komplett stadion kell hozzá? Menjenek el inkább keresni tisztességes munkát.

2013. okt. 17. 15:11
 19/19 anonim ***** válasza:

"Én az ilyen ATV színvonalú blöffökre nem adok"

Sajnos a "dohánymutyi" nálam (mivel dohányzom), kb. 10 százalékos plusz emelést jelent.

Egyszerre oda naponta ezerszer szajkózott rezsicsökkentés.

2013. okt. 17. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!