Tu. D valaki bizonyítékot mutatni arra, hogy az alábbi személyek valóban zsidó származásúak lennének?
Gyurcsány Ferenc
Bajnai Gordon
Váncsa István
Verebes István
Bill Gates
aki tud az mondjon még, nekem nem jut eszembe több.
félreértés ne essék, egyiket se pártolom, sőt jobbik szavazó leszek valszeg, de ez az állandó zsidózást rohadtul idegesít már. Egyszerűen gyerekes, nevetséges lezsidózni mindenkit meg ez a baromság, h jönnek a zsidók és magyarország zsidó gyarmat, stb...
Elmúltam 70 éves, de sohasem éreztem, hogy a zsidók rosszabbak lennének másoknál.Sőt, sok mindent lehet tőlük tanulni, ami az ország, és polgárai számára hasznos lehet.
Persze, mikor sokan, támadják őket, akkor ez nem működik.
"jobbik szavazó leszek valszeg, de ez az állandó zsidózást rohadtul idegesít már"
Engem is eléggé idegesít.
Amikor Jobbik gyűlésen voltam, és Morvai Palesztinát emlegette, a tömeg elkezdte azt skandálni, hogy "mocskos zsidók, mocskos zsidók". Vona Gábor és Morvai Krisztina olyan elnézően mosolygott erre a fejleményre, mint két bölcs szülő, amikor a gyerekük elesik a homokozóban.
Ha a zsidózás "rohadtul idegesít", akkor annak ellenére, hogy bizonyára vannak "nem zsidózó" Jobbikosok is, azért megfontolnám, hogy része akarok-e lenni ennek a szimbolikus szellemi közösségnek.
hallottam sokat erről a megmosolyogásról igen, ha íyg volt tényleg, akkor nem éppen helyes. mondjuk ők is csak politikusok. Ha elkezdenek ott leteremteni, hogy 'ne zsidózzunk mán!!' akkor tuti vesztenek szavazókat, mert sok jobbikos igazából csak azért jobbikos, mert úgy érzik így tartoznak valahova, amolyan divatpolitizálás szerintem. De ettől még én úgy érzem, hogy a jobbiknak adok majd egy esélyt, a fidesz meg mszp nagyon leszerepelt már.
"Verebes ő meg is mondta magáról, hogy" válaszo, pls bizonyítékot, bármi hiteles dokumentumot. mondjuk verebesről talán el tudom még képzelni amúgy.
igen a zsidókat vallás alapján azonosítjuk, illetve picit mások, nem is tudom, általában a bongyor hajuk lehet árulkodó illetve a szemük. Gondoljatok az amerikai pitében lévő srác apjára.
nah mind1 ez most mind1 is.
a kérdésre válaszoljatok, volt ezer topic ahol ez ment, én most arra vagyok kíváncsi, hogy tud e valaki mutatni vmit arra, hogy az állandóan lezsidózott emberek tényleg zsidók e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!