Igaz hogy Izraelnek a víz miatt vannak politikusai a magyar parlamentben?
Mindezidáig kételkedve álltam a kérdéshez, de ezt a cikket olvasván talán nem is elképzelhetetlen hogy miért akarnak területeket azzal együtt pedig hatalmat itt a Kárpát-medencében.
"Magyarországon 12 ezer köbméter víz esik egy főre évente, míg Izraelben mindössze 100."
lajtoskocsikkal akarták kivinni Izraelbe.
EZ azért elég hülyeség lenne, ezt te sem gondolod komolyan.
komolyra fordítva a szót a vízlelő helyek, vízforrások tulajdonjogának megszerzése után jó kis pénzért tudják eladni nekünk a saját vizünk. Gondolok itt arra hogy egy másfeles ásványvíz lesz pl 500 ft vagy akármi.
Hol 500 Ft egy fél literes ásványvíz? Maximum egy nyári fesztiválon ahol a magyar árusok ott húzzák le a külföldi fesztiválozókat ahol tudják.
Még mindig lehet 50 Ft-ért venni 1,5 literes ásványvizet, azért az elég messze van az 500Ft/0,5l-es ártól..
"Kerdezo szerinted Izrael ad el asvanyvizet Magyarorszagon? Nem ertem pontosan mit akarsz mondani."
Azt akarja mondani, hogy mindenki zsidó, aki százezernél többet keres. Ezt így konkrétan egy jobbikostól hallottam...
Izraelnek nincsenek politikusai a magyar parlamentben. Kettős állampolgárok esetleg, de az ég és föld.
Ezen kívül a víz a magyar államé. Nem a képviselőké személyesen, az államé. Hiába is lenne pár izraeli politikus, ezzel nem tudna mit kezdeni.
Az ásványvizet pedig magáncégek forgalmazzák (pl a coca cola company a naturaquát )akiket édeskevéssé érdekel a nemzetesdi, a profit érdekli őket. Ugyanúgy érdektelenek Izraellel szemben, mint Magyarországgal.
A kérdező, a fő probléma az, hogy te már annyira megfertőződtél, hogy mindegy, mit olvasol. Ha akarod, egy pillanat alatt összeesküvés áldozatai vagyunk. Biztosan nagyon rossz lehet neked állandóan üldözöttnek lenni, én nem érzem magam annak. Jól is érzem magam, a csapból jó víz folyik, nem pazaroljuk (ezt kimondhatom a társasház nevében, mint közös képviselő), de nem is rémüldözünk a leendő vízhiánytól.
A magyar parlamentben pedig valóban nagyon sok oda nem való senkiházi ül, bár lehet, hogy nem ugyanazokra gondolunk. Mert ha normális, felelősségteljes emberek ülnének, nálunk akár ismeretlen lehetne a "lajtoskocsi" szó. Sőt, árvíz sem veszélyeztetne annyira, mert erre is van megoldásunk. A szakembereknél, amit a képviselők nem tudnak elolvasni. Nem érnek rá a fene nagy képviselettől.
"Még mindig lehet 50 Ft-ért venni 1,5 literes ásványvizet"
Persze hogy lehet, én nem a jelenről beszélek, jó lenne ha tudnátok értelmezni egy átlagos magyar mondatot, én egy lehetséges jövőképet írtam le nem a jelent. Úristen...
"én egy lehetséges jövőképet írtam le nem a jelent. "
Izraelnek sok vizgazdalkodast javito technologiaja van. Pld a csepegteteses ontozes a mezogazdasagba.
Lehetseges jovokep az is, hogy Magyarorszg is bevezeti ezeket a technologiakat, es a viz OLCSOBB lesz.
Rendben, rendben, köszi a válaszokat, én sem azt mondtam hogy ez feltétlen így lesz csak egyfajta lehetőségként tekintettem a dologra.
Hát akkor egyelőre zárjuk is itt be ezt a dolgot.
"Hol 500 Ft egy fél literes ásványvíz?"
Keleti pályaudvaron és a Déliben e körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!