Melyik politikai párt a legjobb? Bérkommentelők hozzászólásait várom elsősorban.
Azt szeretném itt most látni ahogyan, néhány tucat bérkommentelő összecsap egymással.
Minél kimerítőbb, és részletesebb indoklásokat, és ellenreakciókat várnék mindenkitől.
Köszönöm.
"Az is tetszik, hogy a kormány jobban meri kritizálni az EU-t , oda mer sózni a bankoknak , multicégeknek. "
Hagyjál már! Ez a kormány úgy nyalja a multik és bankok hátulját, hogy már bokáig ér a nyelvük.
"Az is tetszik, hogy a kormány jobban meri kritizálni az EU-t , oda mer sózni a bankoknak , multicégeknek. "
Idén közel 10 Multi jött ide, vagy jön ide...jaj de buta vagy.
Plusz a stratégia megállapodások a multikkal mint az MS...
Nagy a sötétség a fejekben...
Ja a bankoknak úgy oda sózott, hogy a 5x-re emelkedett bankköltségek. NApi 10 kérdést írnak ki, hogy hol ólcsobb bankolni.
Kérlek írd le még a rezsi csökkentést is:D
Igen még a rezsicsökkentést kihagytam.
Nem baj.
Már csak az MSZP-t kellene betiltani, a Jobbikot meg átállítani a mi oldalunkra és rendeletei kormányzást csinálni.
Éljen a Fidesz , éljen a haza!
"Jövőre pedig már lesz gazdasági növekedés is"
Biztosan jó kereshetsz vele, az ilyen hozzászólást valóban jól meg kell fizetni!
Most per pillanat a Fidesznél vagyok bérkommentelő. Eleinte órabért kaptam, már teljesítményre dolgozom. Általában 50-100 forint között mozog az alap csomag kommentenként. Ebben benne van extraként a 'rezsicsökkentés' kártya. Aztán van a támogatói csomag, az kommentenként 400-500 ft. Abban már hevesen vitatkozni kezdek egy kommentelővel aki nem fideszes és 4x játszom ki a rezsicsökkentés és halál az EU-ra kártyát aztán megfűszerezem egy nem leszünk gyarmattal is. Van még a gyémánt csomag, jelenleg ebben mozgok az olyan 7-800 forint szokott lenni. Ebben már mondok egy darab észérvet hogy miért jó a Fidesz. Hát mit ne mondjak, mostanában nem keresem magam halálra... Amúgy most asszem indítottak egy OKJ-s bérkommentelő képzést valahol Baján. Várunk szeretettel!
....
Amúgy tudtad hogy a Fidesz csökkentette a rezsit? Szerintem tök menő! I luv Fidesz.
"3.-nak.
Megkérdezhetem hogy hány forintot kapsz hozzászólásonként.
Egyszerűen csak kíváncsi vagyok."
És te mennyi sékelt?:)
19.-nek
Mi az a sékel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!