Mit gondoltok, ennek a Fideszes képviselőnek a nyilatkozatáról? Indulhat rá az össztűz?
Figyelt kérdés
Gondolom jövőhéten, mire mindenhova eljut ez, kizárják a Fideszből meg feljelentik közösség elleni izgatásért.
Meg indul rá a nyílzápor az ATV ,Népszabadság meg a hasonló médiumok felől.
2013. okt. 2. 11:41
1/3 anonim válasza:
Felteszem, valahogy így lesz, ahogy vázoltad, de ezt ő is tudta előre. Az azért már haladás, hogy ezt így ki merik mondani.
2/3 Macungo válasza:
Hiába szedik őt szét, nem fogják szerintem kirúgni a fideszből a Bájert sem rúgták ki.. Szerencsére.. Nem tudom mit akarnak ezzel a Ballibek,hogy rárepülnek az ilyesmire, csak maguk alatt vágják a fát és a jobbiknak segítenek..
Na jó talán az LMP-s képviselők tényleg nem tudják, de ők a Marsról jöttek valószínűleg..
Mindenki tudja még ők is, hogy igaza van a képviselőnek...
3/3 anonim válasza:
szerintem az egésznek az az oka, hogy a rendőrség legtöbbszőr finoman szólva sincs helyzet magaslatán, és ha lehet, nem csinálnak semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!