A rengeteg rossz lépés, megszorítás ellenére mégis miért még mindig a jövő évi választás nagy esélyese a Fidesz?
a számtalan személyszerint téged érintő rossz intézkedésekből mondjál már példát!!! Mert én ezer jó intézkedés tudok felsorolni ami nekem jó lett...
Viszont csak egy pozitív intézkedést mondjon már valaki amit az MSZP csinált!!! 8 rohadt megszorítás és 14 havi nyugdíj és fizu
"Mert lapít, vagy még a jelenleginél is rosszabb az az alternatíva, amit kínál a politikai paletta. A Fidesz, ha a gazdasághoz nem is ért, a kommunikációja gyakorlatilag bármilyen intézkedésből pozitív felhangot tud kicsikarni, az ellenzék meg már mondtam, nemgazán kínál töredék ilyen hangosan sem olyan alternatívát, amit öt perc alatt meg ne cáfolna bárki az utca túlsó sarkáról."
Nagyjából egyetértek, bár a jelenleginél roszabb sztem nem lenne, legalábbis gazdasági szempontból. De lelkesedni ezért az ellenzékért nehéz, bár én többüket végül is mondjuk, hogy kedvelem, de ez lényegtelen, ha az ország nagy része utálja ugyanazt.
Orbán Viktor ill. környezete ugyan sztem vállalhatatlan kormányzast csinalnak, de zseniális populisták, le a kalappal. Mit kalappal, fejjel!
A Jobbiktól félek. Agresszió agressziót szül, ezt nem olyan nehez megérteni. Se a cigányokkal, se más csoporttal, nemzettel nem így kell kommunikálni. Szóval szvsz maximum nagyon rövidtávon megoldásnak tünhet amit kínálnak.
Kben is fél családom zsidó származású, akkor most gyözzetek meg, hogy nincs semmi félnivalóm tölük (ezzel együtt a cigányok elleni gyülöletkeltést tartom messze a nagyobb problémának, de mivan, ha 3év mulva a biciklistákkal van bajuk, és te is az vagy?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!