Jellemes, hiteles, nagytudású magyar politikust ismertek?
A válaszadók reakcióideje önmagáért beszél:)
Elméletben lehetne egy idősebb ember ilyen, de ő nem a mai kor szülötte, és leépülő fázisban van.
A fiatalokkal pedig az a helyzet, ha alapból illene is ez 1-2-re, amint kezdenek felemelkedni fokozatosan "igyekeznek" megszabadulni a fölösleges terhektől, úgymint jellem és hitelesség...
NINCS 1 db sem.
Akit lehetne nagy tudásúnak nevezni, az a saját zsebét tanítgatja. Kire kellene felnézni?
Azokra a gentry típusú valakikre akik lehet hogy nem buták, de csak a mi közös vagyonunk önös érdekű eltékozlásán dolgoznak? Még rosszabbak mint anno a gentry-k hisz azok a saját vagyonukat szórták szét, és mikor az utolsó leosztás sem jött be nekik, akkor fogták az
elöltöltőst! És……
Nem tudom, hogy veszi magának valaki is a bátorságot, hogy szálasi nevét ideírja erre a kérdésre.
Ő egy köztörvényes bűnöző, tömeggyilkos, szalonképtelen politikus minden szinten, bár én nem nevezném politikusnak.
A válaszokat köszönöm, egyetértek velük, csak azt nem tudom, miért nem lehet követni Széchenyi, Kossuth, Deák Ferenc, Tisza, Teleky, Andrássy stb. örökségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!