Ha Október 23. -án zavargások törnének ki, bevetnék az Európai csendőrséget (EUROGENDFOR) a rend helyreállítása érdekében? Megint idegen katonák (csendőrök) tennének rendet? Lásd 1956!?
Hm, a wikipédia cikk alapján eleve nem vagyok biztos benne, hogy nálunk beavatkoznának valaha.
"2007. október 18-án az öt alapító állam létrehozta a velseni szerződést, ezt szokás az Európai Csendőrség alapszerződésének nevezni."
Tehát ez nem egy EU jogi aktus, tehát ha nem vagyunk részesei, velünk sokat nem tehet. De a szerződés szövegét nem találtam meg, ha valaki belinkelné, megköszönném.
"Szerinted a mostani magyar(?) nép képes lenne kiverni a törököt?"
A mostani már az usát is képes lenne.
"El sem tudom képzelni,jelenleg kinek állna érdekében egy hetekig húzódó egymás verése"
Elsősorban a zsidóknak.
Amúgy, ha eddig zavargások voltak, akkor a rend őrei vidáman lőtték könnygázzal a tömeget, nem kell ide külső erő hogy egymásnak essünk.
Az európai csendőrség meg vagy 7 éve létezik, kb 3000-fős létszámából vagy 2000 tartalékos, a maradék 1000-ben meg benne vannak az irodai alkalmazottak is. Szal még csak azt sem lehetne mondani hogy "megszállnának".
Amúgy a kérdés ilyen formájában csak provokáció.
Ahogy kacx is említette, ha halomra mészárolnánk a politikai elitet, vagy puccskísérlet zajlana le, akkor beavatkoznának. De akkor viszont nem csak az Eurogendorfot látnánk vendégül, hanem néhány ezer katona a NATO-tól is beérkezne, és a béke szigetének származó Európa érdekében, talán az ENSZ döntő ötöse is megszavazná a beavatkozást.
Az Eurogendorf csak a legkisebb problémánk lenne ez esetben.
Békés demonstrációt meg a hazai cionista bábok is szét tudnak verni, ha úgy adódik, ehhez nem kell az EuG segítsége, meg persze eladni is elég nehéz a dolgot az európai és a globális közvéleménynek.
Nyugodj meg kérdező, se az bankároligarchiák és spekuláns gazemberek által vezérelt nemzetközi csendőrség, sem a kormány által vezérelt egységek nem fogják a kormánykárosultak tüntetésére még a fülüket sem mozgatni. A legrosszabb esetben a CÖF-al odatereltet néhány százezer békemenetelőt, ha nem szándékoznak felégetni Budapestet akkor probléma nélkül élhetnek a tüntetéshez való jogukkal.
Van egy tuti recept: nem kell balhézni október 23-án és kész.
"Megint idegen katonák (csendőrök) tennènek rendet?"
Hát mi nem vagyunk rá képesek. Egyébként ha rendet tesznek, az jó, mert én a rendet szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!