Már az én városomat is bünteti a Fidesz?
Budaörs városának távhő cégére, ami önkormányzati tulajdonban van, 101 milliós kötbért szabott ki a Fidesz, mert nem írták rá a számlákra, hogy mennyi volt belőle a "rezsicsökkentés" megtakarítása. 101 milliót ezért az ostoba demagóg buta tényért!
Budaörs az egyik leggazdagabb magyar város, ahol a polgármester liberális. Nyilván nem akart asszisztálni annyira ehhez a bohóckomédiához, szerinte így is jogszabályszerűe járt el.
Engem az idegesít fel, hogy a cég önkormányzati tulajdonú, azaz az itt élők pénzét, tulajdonát bírságolja a Fidesz, mert nem asszisztálnak a rezsicsökkentős baromságukhoz, ami nyilvánvalóan egy átverés, mert a fizetések nem emelkednek és így az önkormányzat máshonnan kénytelen elvenni.
Engem nagyon rosszul érint, hogy szeretett városomat ilyen demagóg hülyeségért bírságolják!
Nem csak a te városodat bünteti.
Amúgy két okból csinálja a Fidesz.
1. Azt akarja éreztetni, hogy az embereket megvédi a nagy cégektől.
2. Ellehetetleníti a szolgáltatókat, hogy később könnyebb legyen felvásárolni (államosítani) őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!