Magyarország szegénységi bizonyítványa hogy a fidesz a legtámogatottabb párt?
Nekem nem fizetnek. De nem is hiszek mindent el a Fidesznek. Viszont mivel mindenki magából indul ki, így felmerülnek a kérdések: a kérdezőt ki fizeti? Mert ugye ha a fideszesek bérkommentelni járnak ide, akkor őt bizony jól megfizetik. Mennyit kaptál például ezért a "fantasztikus" kérdésért?
Meg aztán, aki szerint egy "fideszes" mindent elhisz, amit a "nagyvezére"/"királya"/"tökömtudjamije" mond neki, annak ki a "nagyvezére"/"királya"/"tökömtudjamije"?
Miért kell félni a Jobbiktól?Csak egy észérvet kérek,köszi!
-A cigány-
"Miért kell félni a Jobbiktól?Csak egy észérvet kérek,köszi! "
Mert felelősségre vonná a bűnözőket és ebbe az előző kormányok tagjait is beleértem.
Háát,akkor egyszerű vagyok,mint a "főd"(13).Egyébb észérv?
Tudom,háááááttal nem kezdünk mondatot,mielőtt ez lenne az érv.
Biztos sokan elfelejtették ezt a reklámot:egy magyar találmány,X nemzetközi szabadalom.Kullancseltávolító csipesz.HURRÁÁÁÁ!!!!!!
Ez az előző Fidesz kormány alatt ment,volt értelme?Na,ez a szegénységi bizonyítvány,ez a reklám,ésatöbbi,ami most megy a mi lóvénkból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!