Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hívja a Fidesz, maffia...

Miért hívja a Fidesz, maffia és bukott baloldalnak az ellenzéket?

Figyelt kérdés

2013. szept. 21. 20:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lista valótlan,miért nincs következménye a rágalmazásnak?Mert nemigen hallani ezzel kapcsolatban perről,helyregazításról.
2013. szept. 22. 11:43
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

"igen 22 százalékos teljesen egytértek veled! "

Írja egy 29%-os! Hahaha... Az okos nemzeti magyarok egymásra találtak :D

2013. szept. 22. 13:02
 23/28 anonim ***** válasza:
5%

viccelődjetek, gúnyolódjatok csak! ti csak ezt tudjátok!

ha nem léteztek volna soha "nemzeti magyarok", akkor most ti sem léteznéztek, nem tudnátok okádni a liberális-kommunista mantrát, ha nem lett volna, olyan ember, aki szereti a nemzetét, aki megvédje a hazát évezredeken keresztül!

2013. szept. 22. 13:23
 24/28 anonim ***** válasza:
Tudjátok, az a szomorú, hogy nem nézem ki ebből a 29%-osból, hogy trollkodna. Kis komcsi...
2013. szept. 22. 14:03
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
nevethettek rajtunk de nem fogtok ha ujra eljon a maffia kormany az mszp szineiben es megint 0ra rombolnak mindent amit orban nagynehezen felépített. a %ok nem jelentenek semmit ennyi erovel a 71 se sok mert vannak 90esek is szoval ez nem szempont sztem!!! nemzeti magyar vagyok igen hiszke a magyarsagban hiszek orbanban h o vegre tesz valamit ezert a szerencsetlen orszagert amit a globlaista zsidok szetteptek drabokra !!!! nektek is mellenk kene allni es akkor talan menni is konyebben.
2013. szept. 22. 14:08
 26/28 anonim ***** válasza:

Engem például mindig megnevettettek. :) Egy olyan ember, aki rendszeresen ír a magyar politika topikba ritkán áll 70-80%-on. Itt elég nehéz mindenkinek megfelelni, így egy ilyen százalék is igen kiemelkedő teljesítmény. No én nem vitatom, hogy a 29%-ért és 22%-ért is sokat kell tenni... Kell hozzá ugye a stílus, és magvas gondolatok. Nem mindenki tud olyat nyújtani, mint ti! :D

HISZEL ORBÁNBAN? Ooooké, már csak azt nem értem, hogy miért van net az elmegyógyintézetben.

2013. szept. 22. 14:44
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
a troll és a komcsi itt te vagy, 1 a 2-ben!
2013. szept. 22. 14:47
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

és másképpen azért van ilyen kis százalékom, mert ti komcsik és a jobbikosok is le szoktak pontozni, mert fideszes vagyok!

ebben persze jól egyetértetek a jobbikosokkal, mocskolni együtt a fideszt és a fideszeseket!

két tűz között meg nehéz jó százalékot elérni! én büszke vagyok a 29-re is!

2013. szept. 22. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!