Szerintetek ki az a magyar celeb, aki a legveszélyesebb a társadalomra nézve?
Nem emlékszem ilyenre, én ilyet biztos nem írtam, ilyen nem is történt, úgyhogy nem vagy túlságosan hiteles személy, mindazonáltal sokkal többet tudok felmutatni, mint te, abban teljesen biztos vagyok :)
A többi részét kis hozzászólásodnak nem óhajtom kommentálni.
Hajdú Péter, mert róla sokan el is hiszik, hogy erkölcsi vagy esztétikai értéket képvisel. Közben hihetetlenül mélyre zülleszti színvonalat.
Alföldi Róbert? Röhejesek vagytok, inkább belőle legyen 100, mint 1 darab Hajdú...
Ő meg nyíltan gyalázza a nemzetet,és te ebből akarsz százat ?
Hajdú valóban gyakran állítja be magát erkölcsösnek, meg vallásosnak, hát nem tudom mi róla az igazság.
Milyen díjak? Mondjuk ezek itt, bár nem teljes a lista: [link]
És az ugye nyilvánvaló, hogy az elmúlt 20 év minden szakmai díját csak mocskosliberálisnemzetgyűlölőgaládok osztogatták, még a külföldieket is!
Mondjuk minek is írok ide, látszik a válaszaid stílusán, hogy pont ugyanannyira értesz a színházhoz, mint a ballisztikához :)
Te sem értesz a színházhoz, csak most úgy teszel,mert Alföldi barátodnak nyalsz :D
Igen,egyértelmű,hogy kik osztják,és kik kapják a díjakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!