Igaz az, hogy átverés a tanári és az egészségügyi béremelés, és lényegében nem is kap senki több pénzt?
Igen, elkezdődött! Az ország minden pontján utcára vonulnak az átvert, kifosztott tanárok a tolvaj Fidesz ellen. A rabszolgák (az ingyen dolgozók) indulóját éneklik.
El kell törölni a tanárok átverésének reformját!
"A tanárok megérdemlik a tiszteletet. A teljes társadalom jövője áll rajtuk, hogy milyen nemzedéket nevelnek ki"
Hát ahogy körülnézek nem igazán csinálják jól a feladatukat már sok évtizede... Ha én ilyen eredménnyel végezném a munkámat már kirúgtak volna..
Egyébként én nem tisztelem őket az én tapasztalatom 14 iskolában töltött év után mint diák meg van a véleményem a hozzánemértő pedagógusok gyerekekben hagyott lelki traumák és a tegye fel a kezét aki nem érti, felteszi, leordít mit nem értesz ezen?!?!?!
Saját magát visszaigazoló csak azt a kölköt szeretem, aki érti amit mondok, ha 20-ból 3 is az oktatási módszerről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!