A fidesz és az mszp valójában ugyanaz a brigád?
Mind a kettő a pártállami pártból gyökerezik.
A Fidesz a választás előtti nyilatkozataikban ,interjúikban tényleg nagyon szimpatikus volt, olyanok voltak, mint egy igazi jobboldali párt.
A választások után megfertőzte őket a politikai korrektség és olyanokká váltak, mint az MSZP.
Az MSZP meg alapból pol.korrekt, akár ellenzékben akár kormányok ül.
"A Fidesz a választás előtti nyilatkozataikban ,interjúikban tényleg nagyon szimpatikus volt, olyanok voltak, mint egy igazi jobboldali párt."
Ja, amióta a Fidesz van kormányon, valahogy az MSZP és a belőle létrejövő mellékpártok is olyan jó dolgokat tudnak mondani, hogy az ihaj csuhaj.
Csak tudnám, hogy akkor 8 éven keresztül miért csinálták mindig az ellenkezőjét?
Csak vicceltem, nem kell válaszolni, ez csak költői kérdés volt. Igazából tudom, hogy miért...
Én inkább úgy fogalmaznék hogy egy tőről fakadtak.
Valahol elváltak egymástól az érdekeik de mind a kettőnek ugyan az és még is szemben álló. Az új magyar arisztokrácia kiépítése ami révén egy véglegesített hatalomhoz juthat.
Sajnos bármelyik nyer, a háttérhatalom ugyan az lesz.
Hát nem teljesen de igen hasonlók. Az egyik piros a másik narancs.
Igen jól tudnak szopatni minket!
nem! ez egy hazugság!
ezzel a szöveggel akarják a komcsik a saját komcsi mocskukba rántani a keresztény-konzervatív fideszt!
a fidesz és mszp ellenségek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!