Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kertész Imre: Egy holokauszt-b...

Kertész Imre: Egy holokauszt-bohóc voltam? MTI 2013. szeptember 14. , szombat .

Figyelt kérdés

Bár nyáron a The Paris Review-nak adott interjújában jelezte Kertész I, hogy nem nyilatkozik többet, a Die Zeit kedvéért kivételt tett. Most a német hetilap legújabb számában Egy holokauszt-bohóc voltam címmel jelent meg interjú Kertész Imrével

[link]

2013. szept. 14. 10:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

1990. szeptember 25. A Magyar Rádió bejelenti:

„Magyarország területén is építettek és használtak gázkamrát”. Kőszegen kegyeletes megemlékezést tartanak a volt téglagyár előtt felállított emlékműnél arra a 2500 munkaszolgálatosra emlékezve, akik állítólag az ország egyetlen gázkamrájáben vesztették életüket. A nemzetközi történettudomány hivatalos álláspontja szerint emberirtó gázkamrák csak hat lengyelországi koncentrációs táborban voltak.

2013. szept. 25. 20:41
 12/12 A kérdező kommentje:
gazkamarak.......szerintem a mai napig is mukodnek, lehet hogy tevedtem
2013. okt. 17. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!