Éljen Viktor?
Figyelt kérdés
Kenyéren és vízen.2013. szept. 10. 03:44
2/12 anonim válasza:
"Éljen Viktor?"- már ne túl sokáig!
3/12 anonim válasza:
Szerintem had éljen Vona, Orbán, Meterházy, Bajnai, még Gyurcsány is!
De jót akkor tenne velünk egy része ha nem politizálna.
Hogy kik ezek? Akik (vagy a pártjuk) a legkártékonyabbak voltak eddig.
4/12 anonim válasza:
Vona aztán igen kártékony volt a pártjával együtt. Edelényben is 2010-ben is láthattuk, hogy megárasztották a patakot, idén is a Dunát...
Egyébként éljen, még azt sem kívánom, hogy kenyéren és vizen, legyen neki luxuslakása, kocsija csak ne a mi pénzünkből...
5/12 anonim válasza:
Eddig ez a legkártékonyabb kormány! Az előzőek meg sem közelítették. Vona pedig az állandó zsidózásával, cigányozásával generálja a feszültséget, ezért "kártékony."
6/12 anonim válasza:
senki se annyira kartekony, mint ezek... Mit kepzelnek mar magukrol, hogy a gyereknek kotelezo negyig iskolaban maradni? Hat abjo budos kuuurvannyat
7/12 anonim válasza:
libajnai, gyurcsótány, meseházy kommentelők? mennyit kaptok a kommunista vezéreitektől, hogy kommenteljetek és gyűlöletkeltő kormány, fidesz és Orbán Viktor ellenes megjegyzéseket, kérdéseket írjatok?
8/12 anonim válasza:
és te mennyit kapsz, mint elvakult orbánista, hogy narancssárgába öltöztél?
9/12 anonim válasza:
utolsó, én semmit, én elvekben hiszek és ezeket az elveket Orbán Viktor képviseli és kitartok mellette!
10/12 anonim válasza:
Éljen Viktor. A saját pénzéből. Amit tisztességes munkával megkeresett.
Mindenki éljen. Abból!
Aki pedig nem abból akar élni, itt az ideje, hogy keményen rászorítsuk. Politikamentesen, csak úgy, tisztességből, a normális élet igényéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!