Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyesek miért vannak meggyőződ...

Egyesek miért vannak meggyőződve arról, hogy ha kimennek Romániába hőbörögni egy focimeccsre és megtámadják az ottani rendőröket, azzal az erdélyi magyarságon segítenek?

Figyelt kérdés

Szóval hogy működik ez az ő logikájuk szerint? Mi annak a folyamatnak a menete, amivel a kopasz fejjel, lerészegedve, üvöltözve megtámadom a rendőröket c. nagysikerű előadástól eljutunk az erdélyi magyarok jólétéig?

Mert ezt hallom az ilyen emberektől. Amikor azt mondom, hogy ez az egész péntek esti bukaresti lázongás és primitívség teljesen ostobaság volt, akkor az a válasz, hogy ők legalább kiálltak a magyarságért. Hogy van ez?

2013. szept. 8. 11:53
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

És miért nem volt köztük pár értelmes, aki odaállt volna és azt mondja, hogy fejezzétek be?

Normális ember amúgy nem megy ilyen emberek közé balhézni és akkor nem is lesz megverve. Ha én látom, hogy mi van, akkor elmegyek onnan, nem hogy még odasétálok állatkodni az egész gócpontjához és provokálni a románokat, a magyarokat meg arra buzdítani, hogy essünk nekik és üssük szét őket. Ez ilyen egyszerű...

2013. szept. 8. 12:33
 12/33 anonim ***** válasza:
20%

"És miért nem volt köztük pár értelmes, aki odaállt volna és azt mondja, hogy fejezzétek be?

Normális ember amúgy nem megy ilyen emberek közé balhézni és akkor nem is lesz megverve. Ha én látom, hogy mi van, akkor elmegyek onnan, nem hogy még odasétálok állatkodni az egész gócpontjához és provokálni a románokat, a magyarokat meg arra buzdítani, hogy essünk nekik és üssük szét őket. Ez ilyen egyszerű..."

Nem ment oda az az Újpesti drukker akit egy boltban kapott el 4 román ultra és vert össze...

És amúgy pedig én nem támadók addig amíg nincs okom és valószínűleg senki sem de ha hazátlanak nevezz egy korcs román akkor megyek és ütök nem érdekel semmi..engem egy szar f&szú nem fog hazátlannak nevezni...

2013. szept. 8. 12:35
 13/33 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy a románok is bunkók voltak, nem menti fel a magyarokat sem...
2013. szept. 8. 12:38
 14/33 anonim ***** válasza:
14%

"Az, hogy a románok is bunkók voltak, nem menti fel a magyarokat sem..."

A románok nem bunkók voltak hanem támadtak ezt pedig egyik ép eszű sem tűri...

2013. szept. 8. 12:40
 15/33 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem azon van a hangsúly, hogy ezek a huligánok magyarok voltak, hanem azon, hogy huligánok. Én ebbe a csoportba ugyanúgy beleveszem a románt is, akik nyilván provokáltak, mert nem gondolom, hogy ők szentként várták a gonosz magyarokat. De nem kell védeni a mi huligánjainkat csak azért, mert a mieink. Például arra milyen mentség van, hogy hazafelé szétverték az egész vonatot? MÁV szerelvény volt, tehát még azt se lehet mondani, hogy a román vasúton bosszúlták meg a vereséget.
2013. szept. 8. 12:40
 16/33 anonim ***** válasza:
21%

A románok agyi szintje:

[link]

2013. szept. 8. 12:43
 17/33 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem akartak ők senkin sem segíteni, hanem csak egy jót verekedni ahogy ők nevezik az "oláhok"-kal.
2013. szept. 8. 12:45
 18/33 anonim ***** válasza:
28%
A románok is kb ezen az értelmi szinten vannak, tehát a magyarok kimentek elvtársaikhoz egy jót bunyózni.
2013. szept. 8. 12:46
 19/33 anonim ***** válasza:
36%

"Sem itthon, sem másutt nem kell szétverni semmit, ennyire egyszerű a dolog"

Miért nem? Románia hadd pusztuljon.

2013. szept. 8. 13:25
 20/33 anonim ***** válasza:
39%
Mi lenne veletek egy háborúban, ha már egy verekedéstől rommá hisztizitek a netet? Összevissza fosnátok magatokat és bebújnátok az asztal alá?
2013. szept. 8. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!