Szerintetek is meg kéne verni a válogatott játékosait és visszakövetelni a jegy és utazási költségeket a tegnapi szégyenletes játék után?
"egy orvos felelősséggel tartozik, a focista meg szerintem annyira talán nem"
Mindkettő azért kapja a fizetését, hogy normálisan végezze el a munkáját. A magyar focisták nem dolgoznak, és erre nem válasz, hogy csináld jobban.
(sajnos) ők ma magyarországon a legjobb focisták, őket válogatták össze, ha ennyi a legjobb, ami telik tőlük, akkor ennyi.. Millió dologban nem vagyunk jók világviszonylatban, de szerintem ez nem jogosít fel arra senkit, hogy gyűlölködésbe kezdjünk.
Az orvosos példa azért szar, mert az nem egy verseny. Ha az lenne, akkor nekimennél az orvosnak, amiért japánban például sokkal kisebb beavatkozással meg tudják gyógyítani ugyanazt, vagy letámadod a nővért, amiért az usában jobb a kórházi koszt..?
ma 19:56
Hát ahhoz marha nagy szakértelem kell, hogy lássa mindenki, hogy a magyarokat szinte állandóan sz.arrá verik. Nem kell autószerelőnek lennem ahhoz, hogy észrevegyem, ha nem indul be az autó, amit venni szeretnék.
akkor azt is felfoghatnád, hogy ha ők most a legjobbak itthon, akkor ők, és azért játszottak szarul, mert a románok legjobbjai ezek szerint jobbak mint a miénk.
Maradva az orvosos példánál, számonkéred az orvost, ha nem tudja a levágott karod visszatenni? Mert ő az orvos, és látod, hogy nem tudja megoldani a problémát, akkor ezek szerint ő szar?
Az más kérdés, és szerintem abban egyet is értünk, hogy az ilyen játékosokra nem kéne igazából költeni, becsüljük meg a vizilabdásokat, a kéziseket, a vívókat, és mindenkit, aki sikereket hoz. De szerintem ne arra a tizenpár emberre legyünk mérgesek..
ma 20:13
Senki sem kér lehetetlent a magyar focistáktól. A levágott karos példád nem illik ide (bár megfelelő feltételek közt az is visszavarrható). És nem számít műhibának, ha mégsem lehet már egyéb okok miatt visszavarrni.
akkor szerinted miért nem nyertek? Nem akartak nyerni? Nem, azért mert ennyire képesek (magyarul szarok.)
hidd el, amennyi pénz jut a focira, biztos kaptak volna nagy bónuszt, ha sikerül nyerni, úgyhogy ha más nem is, legalább ez ott volt motivációnak.
ma 21:22
Azért nem nyertek, mert nem elég jó focisták. Ennyi. Ez persze nem csak, és kizárólag az ő hibájuk, de lássuk be, a játékosokat sem különösebben zavarja, hogy már a sokadik alkalom, hogy nem teljesítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!