Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az igaz hogy Vona Gábor vörös...

Az igaz hogy Vona Gábor vörös diplomát kapott?

Figyelt kérdés
Mármint, hogy Moszkvában végzett.
2009. nov. 2. 16:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

Nem,Vona az ELTE Bölcsészettudományi karán végzett,történelem szakon.

Moszkvába pedig életében 1szer volt,egy történész konferencián.

Ez a vörös diplomás dolog körülbelül annyira igaz mint Csurkának az-az állítása hogy Vona Gábor orthodox zsidó és a moszad ügynökeként a Jobbik formájában szervezi újjá az MSZP-t és az SZDSZ-t.

Ezt a vörös diplomás dolgot is Csurka ötölte ki és írta meg a Magyar Fórum nevű újságában.

Hogy miért?

Annak több oka is van:

1,Csurkának jól láthatóan öregségére megbomlott az elméje.

2,Csurkának még mindig fáj hogy a Jobbik elvette az ő szavazótáborát és összeomlott az ő MIÉP nevű általa kézivezérelt pártja.

3,Harmadrészt meg Csurka vállalkozó,üzletember is és érdekeltségei ezer szállal kötődnek a Fideszes érdekeltségekhez.A Fidesznek pedig manapság egyetlen célja van,lejáratni a Jobbikot hogy vissza tudják szerezni tőlük a radikális szavazókat.

Ennyi...

2009. nov. 2. 17:09
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

a vörös diploma nem azt jelentette, hogy valaki moszkvában tanult, hanem a kiemelkedő tanulmányi eredményért járt.

tehát, ha vona kapott(volna) vörös diplomát, az nem jelentene egyebet, mint hogy jó tanuló volt.

(vonával különben sem az a probléma, hogy -esetleg- vörös diplomája van...)

2009. nov. 2. 17:14
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
a vörös diploma azoknak járt akik szín jelessel diplomáztak te szerencsétlen. istenem mekkora a sötétség!!!
2009. nov. 2. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:
31%

Amilyen erőszakos elképzelései vannak simán lásd mindenkire ráerőltetné a kötelező katolikus hittoktatást.

A komcsik alatt ugyan ez volt csak akkor tiltoták.

Szerintem amúgy nincs kitűnő diplomája.

2009. nov. 2. 17:41
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi az információt, jól jött. Amúgy az utolsó válaszírónak üzenném, hogy nem feltétlenül logikátlan amit gondoltam, mivel a vörös szín és a kommunizmus összefüggenek, én meg nem vagyok ennyire jártas ebben. Hiába, mindent én sem tudhatok, remélem te igen...
2009. nov. 2. 17:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Pontosabban nem az utolsó válaszírónak, hanem a 3.-nak üzenem
2009. nov. 2. 17:43
 7/13 anonim ***** válasza:
11%
Kitűnő diplomája nincs amugy egyetértek abban hogy ugyan olyan erőszakos a felfogása mint a kommonista elnyomás rendszerébe volt a hatalom képviselőinek. Nem kéne még egy ilyen hibát elkövetni.
2009. nov. 2. 17:47
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
Én 34 éves vagyok, kitüntetéses diplomával végeztem, régebben ezt nevezték vörös diplomának (úgy tudom, tényleg piros színű volt akkoriban). Nem tudom, Vona hány éves, de szerintem nálam fiatalabb ránézésre. Tehát nem is kaphatott vörös diplomát.
2009. nov. 3. 09:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
'79.-es Vona.
2009. nov. 15. 17:52
 10/13 anonim ***** válasza:

"Én 34 éves vagyok, kitüntetéses diplomával végeztem, régebben ezt nevezték vörös diplomának (úgy tudom, tényleg piros színű volt akkoriban). Nem tudom, Vona hány éves, de szerintem nálam fiatalabb ránézésre. Tehát nem is kaphatott vörös diplomát."

A baromságnak olyan szintjeit ütitek meg, hogy az már fáj. Én 24 éves vagyok, és vörös diplomám van. Vonának nem az életkora miatt nincs vörös diplomája, hanem mert egy tökkelütött jobbos s*ggfej.

A diploma színe mindig is vörös volt, a rendszerváltás után is, egészen a felsőokatás színvonalát végleg a béka s*gge alá rántó "bolognai" rendszer beköszöntéig, amióta a korábbi ízléses, kis alakú diplomákat felváltotta ez a gusztustalanul hivalkodó, aránytalanul nagy alakú angolszász undormány. Azóta a kitüntetéses diploma már nem piros.

A kitüntetéses diplomát szerintem sosem nevezték hivatalosan vörösnek, a vörös diploma egy köznyelvi kifejezés, a színt pedig nem a kommunizmus ihlette, ahogy a sokk jobbos s*ggfej elképzeli, hanem mert a vörös tradicionálisan az előkelőség, a kitüntetettség színe. Aki kiválóan teljesített az egyetemen, az megérdemli, hogy ez első ránézésre is látsszon a diplomáján.

2010. okt. 8. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!