Az igaz hogy Vona Gábor vörös diplomát kapott?
Nem,Vona az ELTE Bölcsészettudományi karán végzett,történelem szakon.
Moszkvába pedig életében 1szer volt,egy történész konferencián.
Ez a vörös diplomás dolog körülbelül annyira igaz mint Csurkának az-az állítása hogy Vona Gábor orthodox zsidó és a moszad ügynökeként a Jobbik formájában szervezi újjá az MSZP-t és az SZDSZ-t.
Ezt a vörös diplomás dolgot is Csurka ötölte ki és írta meg a Magyar Fórum nevű újságában.
Hogy miért?
Annak több oka is van:
1,Csurkának jól láthatóan öregségére megbomlott az elméje.
2,Csurkának még mindig fáj hogy a Jobbik elvette az ő szavazótáborát és összeomlott az ő MIÉP nevű általa kézivezérelt pártja.
3,Harmadrészt meg Csurka vállalkozó,üzletember is és érdekeltségei ezer szállal kötődnek a Fideszes érdekeltségekhez.A Fidesznek pedig manapság egyetlen célja van,lejáratni a Jobbikot hogy vissza tudják szerezni tőlük a radikális szavazókat.
Ennyi...
a vörös diploma nem azt jelentette, hogy valaki moszkvában tanult, hanem a kiemelkedő tanulmányi eredményért járt.
tehát, ha vona kapott(volna) vörös diplomát, az nem jelentene egyebet, mint hogy jó tanuló volt.
(vonával különben sem az a probléma, hogy -esetleg- vörös diplomája van...)
Amilyen erőszakos elképzelései vannak simán lásd mindenkire ráerőltetné a kötelező katolikus hittoktatást.
A komcsik alatt ugyan ez volt csak akkor tiltoták.
Szerintem amúgy nincs kitűnő diplomája.
"Én 34 éves vagyok, kitüntetéses diplomával végeztem, régebben ezt nevezték vörös diplomának (úgy tudom, tényleg piros színű volt akkoriban). Nem tudom, Vona hány éves, de szerintem nálam fiatalabb ránézésre. Tehát nem is kaphatott vörös diplomát."
A baromságnak olyan szintjeit ütitek meg, hogy az már fáj. Én 24 éves vagyok, és vörös diplomám van. Vonának nem az életkora miatt nincs vörös diplomája, hanem mert egy tökkelütött jobbos s*ggfej.
A diploma színe mindig is vörös volt, a rendszerváltás után is, egészen a felsőokatás színvonalát végleg a béka s*gge alá rántó "bolognai" rendszer beköszöntéig, amióta a korábbi ízléses, kis alakú diplomákat felváltotta ez a gusztustalanul hivalkodó, aránytalanul nagy alakú angolszász undormány. Azóta a kitüntetéses diploma már nem piros.
A kitüntetéses diplomát szerintem sosem nevezték hivatalosan vörösnek, a vörös diploma egy köznyelvi kifejezés, a színt pedig nem a kommunizmus ihlette, ahogy a sokk jobbos s*ggfej elképzeli, hanem mert a vörös tradicionálisan az előkelőség, a kitüntetettség színe. Aki kiválóan teljesített az egyetemen, az megérdemli, hogy ez első ránézésre is látsszon a diplomáján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!