Orbán Ráhel közszereplő vagy sem szerinted?
Figyelt kérdés
Szerintem igen, és kell vele foglalkozni, mert az apja (lopott) pénze és befolyása nélkül sehol sem tartana.2013. szept. 6. 10:10
1/9 anonim válasza:
Egyértelműen az.
Aki közszereplő annak vállalni kell már az első perctől hogy a családja is azzá válik.
Nincs mese, hiszen még ha nem is ő az de könnyen közbeszéd tárgyává válhat a 100% ban közszereplő rokon vagy akár más esetben barát , üzlettárs miatt is.
2/9 anonim válasza:
Szerintem ismert szereplő. Sima közszereplő. Igaz nem tudom mit ért el az életben (egy közgáz diploma azt csók) ha jókl tudom.. Az meg hogy most lesz esküvője?Legyen boldog a párjával:) Más is házasodott már meg.
3/9 anonim válasza:
Az Orbán anyja közszereplő? Tudnom kell!
5/9 Komplikato válasza:
Kérdezd erről a fölmenőjét aki közszereplőt csinált a saját gyerekéből a legaljább bulvársajtóban ...
6/9 anonim válasza:
Nem az. Gyakorlatilag még gyerek, és az apja miatt szidja mindenki. Az ilyen hü..lye barmoknak való a Blikk, meg a Velvet. Olvassátok azt.
7/9 anonim válasza:
Rossz apát dobott neki a sors. Lehet, hogy tök normális a csaj. De az apja miatt megbélyegzik.
8/9 anonim válasza:
Politikus hozzátartózója főszabályként nem közszereplő.
Kivételt képez ez alól a nyilvánosságban önként (!), saját elhatározásból sokat szereplő, ott előszeretettel és gyakran megnyilvánuló hozzátartozó.
(pl. USA-ban a first lady)
9/9 Komplikato válasza:
5-ös Ha nem lett volna világos szerintem NEM közszereplő az illető. De látom valakinek nem tetszett, hogy leírtam az egyértelmű igazságot miért került szegény a szennysajtó reflektorába. Hát nem magától önszántából az holt biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!