Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tiltjuk ki az...

Miért nem tiltjuk ki az országból, vagy legalábbis adóztatjuk rommá a külföldi multikat?

Figyelt kérdés

2013. szept. 5. 14:34
1 2 3
 21/26 Komplikato ***** válasza:
85%

11-es "a németek megint felvetették azt az ötletet, hogy fizessenek a külföldiek náluk autópályadíjat, ami EU jogilag nem lehetséges; vagy fizet mindenki, vagy senki."

Sőt, a németek "aljas" módon felvetették, hogy a magyarok milyen alapon vezettek be ennyire pofátlan drága útdíjat. Fogadjunk ebből megint "paraszt lázadás" lesz idehaza, hogy minket bántanak. Aztán ha valahogy kirúgnának minket az EU-ból a magyar beszállítók rinyálnának a német útdíj miatt.

2013. szept. 5. 16:47
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Bírom, amikor egyesek azt hiszik, hogy ha már tudnak érvelni, akkor értenek is hozzá.
2013. szept. 5. 17:17
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"»A másik, h a multik kivonulása munkanélküliséget okoz, na ekkora baromságot is rég hallottam.«

Nem munkanélküliséget okoz, hanem a munkanélküliséget csökkenti. Előbbi hozzászólásomban szerintem azt is érthetően leírtam miért. Ennyire egyszerű gazdasági folyamatokat szerintem bárki átláthat."

Mi a jóistentől csökkenne a munkanélküliség ha kivonul az ÖSSZES multi amik legalább félmillió embert foglalkoztatnak? Éppenhogy félmillióval nőni fog mivel félmillió ember elveszti a munkáját.

Te teljesen hülye vagy ennyire nem tisztában lenni a lehető legalapabb gazdasági folyamatokkal lehetetlen. Ilyeneket (jobb esetben) még egy 6--os diák is átlát.

2013. szept. 6. 15:32
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"Bírom, amikor egyesek azt hiszik, hogy ha már tudnak érvelni, akkor értenek is hozzá."

Tévedés, a legtöbben itt se érvelni nem tudnak, se nem értenek semmihez.

"Mi a jóistentől csökkenne a munkanélküliség ha kivonul az ÖSSZES multi amik legalább félmillió embert foglalkoztatnak? Éppenhogy félmillióval nőni fog mivel félmillió ember elveszti a munkáját."

Ugyan már! Kinyitnánk megint a cukorgyárakat, meg lenne csikkszedéses közmunka kétszáz nettóért! A csapból meg ötputtonyos tokaji fog folyni víz helyett!

2013. szept. 6. 15:45
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

"Kinyitnánk megint a cukorgyárakat"

Bár tudom, hogy nem valódi érvként írtad, de ez is olyan lenne mint a magyar rizstermesztés. Korábban jóval több hektáron termesztettünk rizst mint ma csak a szakértelem hiánya miatt ez nagyon lecsökkent. Na kb. a cukorral is ez lenne.

2013. szept. 6. 17:19
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Te mondjuk kezdhetnéd azzal kérdező, a multik elleni lázadást, hogy kikötöd a netedet, aztán, kivágod a pc-d az ablakon. Csak így kezdésnek. Utána vele tv dvd lejátszót is.

Aztán ha beteg leszel, gyógyszert se válts ki, mert azt is multik csinálják. Sőt fogkrémet se vegyél, meg retyó papírt se.

Majd nézd meg magad 2 hónap múlva.

Egy költő kérdés, a papír évek óta import termék, ha csak ezt az egyet nem vennénk meg a multiktól, már összedőlne az ország.

Amúgy hagy kérdezzem meg, hogyan nyitna ki egy gyár 4-5 hónap alatt, mivel a legtöbb évek óta üres, és életveszélyes. A szakértők, meg már nyugdíjasok, vagy elmentek külföldre. Ja és miből? Viktorka kifizetné mellényzsebből... hagyjuk már.

2013. szept. 6. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!