Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hoffmann mikor hagyja abba a...

Hoffmann mikor hagyja abba a hazudozást és a valótlanságok reklámozását? Komolyan is gondolja mait mond, vagy úgy hazudik, hogy még ő is elhiszi?

Figyelt kérdés
[link]
2013. szept. 4. 09:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Akkor hagyja abba, ha már nem fog havi másfél millát kapni érte. Amúgy nem hiszem, hogy magától kinőne a gerince.
2013. szept. 4. 09:48
 2/14 anonim ***** válasza:
15%
Hoffmann Rózsa miniszterassozny soha nem szokott hazudni, a politikai hazugság az kommunista szokás, nem keresztény szokás! Hoffmann Rózsa meg keresztény!
2013. szept. 4. 09:54
 3/14 A kérdező kommentje:

ma 09:54

Istenem az ilyen embereket, akik ennyire vakok és hülyék. És van szavazati joguk, a kereszténységet meg ne keverjük bele, mert azért abba is lehet vitázni. Meg, hogy hazán mennyire keresztény. Mind a 39%.

2013. szept. 4. 10:10
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
A magyar nép keresztény (kivéve a neokommunista pogányokat) és Hoffmann Rózsa is keresztény, mivel a kdnp miniszterasszonya. Ráadásul a tanévnyitót is a temploban tartotta, hogy kifejezze Istenhez, Jézushoz való hűségét! Isten útján járni nem bűn és ezt Hoffmann Rózsa felvállalta, még ha nagy a teher akkor is kűzd, a népért!
2013. szept. 4. 10:31
 5/14 anonim ***** válasza:

Hoffmann mikor hagyja abba a hazudozást és a valótlanságok reklámozását?

Ezt szerintem ő sem tudja, akkor mi miért tudnánk a választ emberi tényezőkre?

Komolyan is gondolja mait mond, vagy úgy hazudik, hogy még ő is elhiszi?

Nem tudom, nem látok bele a fejébe, tv-n keresztül nehéz pszichológiai elemzést tartani.

2013. szept. 4. 10:32
 6/14 Andizsuzsi ***** válasza:

"Ráadásul a tanévnyitót is a temploban tartotta" ?????? Mit álmodtál?

Hogy Hoffmann mennyire gondolja komolyan a ne hazudj parancsolatot, csak abból sejtem, amiket nyilatkozik, és amiket a munkám során tapasztalok. A kettő nem kevés esetben nem fedi egymást.

2013. szept. 4. 11:54
 7/14 A kérdező kommentje:

ma 10:31

Amiket leírtál remélem te se gondoltad komolya. Amúgy akkor a magyar lakosság többsége pogány? Mert itthon csak kisebb rész keresztény.

2013. szept. 4. 14:17
 8/14 anonim ***** válasza:

2 es 4 az ironia, nem olyan nehez eszrevenni...

Remelem!

2013. szept. 4. 15:13
 9/14 anonim ***** válasza:

"...még ő is elhiszi?" IS? :) Miért, ki hisz neki?

Akkor fogja abbahagyni, ha kiteszik a bársonyszékből, addig nincs rá remény. Valószínű, hogy legalább egy részét komolyan gondolja, jobb helyeken már rég kapott volna egy csinos, nagyon hosszú ujjú inget.

2013. szept. 4. 18:44
 10/14 anonim ***** válasza:

8-as, elárulom ez nem irónia! tudod vannak még, akik hisznek jó dolgokban, mint pl. a kereszténység, és én ilyen vagyok.

Hiszek benne, hogy a magyar nemzet csak a kereszténység követői segítségével juthat ki a gödörből. A pogányok rossz útra viszik a népet, fertőbe, mocsokba, ezt tapasztalhattad volna az szdsz idején, amikor a pogányság hatalomra jutott és még kádárnál is gonoszabb, sunyibb módon tette tönkre az országot és a kereszténységet!

2013. szept. 4. 21:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!