Hoffmann mikor hagyja abba a hazudozást és a valótlanságok reklámozását? Komolyan is gondolja mait mond, vagy úgy hazudik, hogy még ő is elhiszi?
ma 09:54
Istenem az ilyen embereket, akik ennyire vakok és hülyék. És van szavazati joguk, a kereszténységet meg ne keverjük bele, mert azért abba is lehet vitázni. Meg, hogy hazán mennyire keresztény. Mind a 39%.
Hoffmann mikor hagyja abba a hazudozást és a valótlanságok reklámozását?
Ezt szerintem ő sem tudja, akkor mi miért tudnánk a választ emberi tényezőkre?
Komolyan is gondolja mait mond, vagy úgy hazudik, hogy még ő is elhiszi?
Nem tudom, nem látok bele a fejébe, tv-n keresztül nehéz pszichológiai elemzést tartani.
"Ráadásul a tanévnyitót is a temploban tartotta" ?????? Mit álmodtál?
Hogy Hoffmann mennyire gondolja komolyan a ne hazudj parancsolatot, csak abból sejtem, amiket nyilatkozik, és amiket a munkám során tapasztalok. A kettő nem kevés esetben nem fedi egymást.
ma 10:31
Amiket leírtál remélem te se gondoltad komolya. Amúgy akkor a magyar lakosság többsége pogány? Mert itthon csak kisebb rész keresztény.
2 es 4 az ironia, nem olyan nehez eszrevenni...
Remelem!
"...még ő is elhiszi?" IS? :) Miért, ki hisz neki?
Akkor fogja abbahagyni, ha kiteszik a bársonyszékből, addig nincs rá remény. Valószínű, hogy legalább egy részét komolyan gondolja, jobb helyeken már rég kapott volna egy csinos, nagyon hosszú ujjú inget.
8-as, elárulom ez nem irónia! tudod vannak még, akik hisznek jó dolgokban, mint pl. a kereszténység, és én ilyen vagyok.
Hiszek benne, hogy a magyar nemzet csak a kereszténység követői segítségével juthat ki a gödörből. A pogányok rossz útra viszik a népet, fertőbe, mocsokba, ezt tapasztalhattad volna az szdsz idején, amikor a pogányság hatalomra jutott és még kádárnál is gonoszabb, sunyibb módon tette tönkre az országot és a kereszténységet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!