Miért stadiont építünk miközben 140% telítettség van a börtönökben?
Börtön Ödön válasza:
jajaj, a börtönből írom soraim és ábrándozom, hogy nem férnék el, csak egy stadion lelátóján...
Még valakinek eszébe jut összezsúfolni minket kisebb cellákba. Brr a gondolatától is fázom.
Tudod miért? Mert akkor nem az lenne a sztori, hogy "a Zorbán miért stadiont épít, amikor abból lehetne venni 56 tonna mákosgubát, hanem, hogy a Zobrán miért börtönt épít, amikor az árából kijönne 43 km rétestészta".
Amúgy, akinek van facebookja, tessék:
Ezzel annyit lehet demagógoskodni, amennyit akartok.
Cella Ella:
Elég börtön van nekem.
A 68 %-osok-okosok szövetségének elnöke, Csíkos Ruhahaha válasza:
Ne bántsatok engeeeeem , mert én nem haragszooooom
"46% szerinted egy stadiont felépíteni, karbantartani mennyivel drágább mint egy börtönt?"
Igaz nem a 46%-os vagyok,de:
normális országokban egy stadion pénzt hoz. Normálisabb és színvonalasabb bajnokságokban a csapatok olyan stadionokat húznak/húztak fel maguknak, amilyet itthon még egy darabig nem fogsz látni. Persze ott profitálnak belőle, itt - ahogy az országot ismerem - ez is csak a pénzt fogja vinni.
Normálisabb helyen a stadion egy befektetés, ami hosszú távon megtérül, egy börtön pedig sosem fog megtérülni.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy az Emirates Stadium 490 millió fontos költségeiből mennyi lehetett állami támogatás... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!