Van jövője egy fiatalnak a mai Magyarországon? Önerőből tud családot alapítani? Házat venni?
Szülői-rokoni-baráti támogatás nélkül!
nincs.
"Szülői-rokoni-baráti támogatás nélkül!"
Így a világon sehol sem általános. Van 100-ból egy olyan ember, aki van annyira szerencsés és okos, hogy sikerül neki.
"Van jövője egy fiatalnak a mai Magyarországon? "
Igen
"Önerőből tud családot alapítani?"
Igen
" Házat venni?"
Nem nagyon.
De a család alapítás miért függ, össze a saját nem is lakással egyszerre házzal?
Mi szüleinknek sem volt 20-as éveikben saját házuk.
"Szülői-rokoni-baráti támogatás nélkül!"
... fel se nevelődik egy ember rendesen, nemhogy normális életet élhessen.
15:00
Régen azért lehetett házat venni vidéken egy átlag embernek is ha többet dolgozott mint a 8 óra. Én is vettem pedig nem kerestem jól, igaz egy romot, de szép lassan helyrehoztam. Most sajnos nehezebb vidéken is, pedig nagyon alacsonyak az ingatlan árak. Azért egy átlagbérből ha mellé még csinál valamit az illető talán tud venni egy nem luxus házat egy kis kölcsönnel. 4 millióért már lehet venni olyat ami nem rom. Nem 20 éves korában, de türelemmel és kitartó munkával elérhető.
00:13
Leírod, hogy régen lehetett azért házat venni vidéken, utána meg azt írod, hogy ezt lehet ma is. Akkor mi a téma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!