Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez ugye csak kamu?

Ez ugye csak kamu?

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 31. 00:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%

9-es!

Azzal nem lenne gond, ha belőlük faragnának embert, engem az jobban zavar, hogy belőlem akarnának cigányt faragni...nem baj egy év alatt engem már b&sznak át..én csak a kicsiket féltem...

2013. aug. 31. 09:53
 12/15 ConnectCare ***** válasza:
90%

Nyilván nem a bicskázás vagy zsebelés helyes módozatait és a kukázás során megszerezhető élelem tápértékét fogják tanítani, hanem azt, hogy honnan jöttek, mi a történelmük, mi alkotja a kultúrájukat stb..

Attól, hogy megtudja egy gyerek, hogy mi az a cigányzene még nem hiszem hogy egyből az óra után kedvet is kap majd lelopni a tanár kerekét!

Rómáról is sokat tanultunk, mégsem lett egyikünk sem gladiátor.

De ha már fenyegető és szerintem félelmetes dolgot kellene találnom a magyar oktatás újdonságai közt, nekem a kötelező hittan-erkölcstan ennél ezerszer inkább az.

2013. aug. 31. 09:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Oké de, a rómaiak nekünk ártanak jelenleg? NEM, mert nincsenek ellentétben a romákkal akiknek 85%-a csak a terhünkre van...És én mint 8.-as azt mondom, hogy így is elég itt a cigány nem kell még tanulni is róluk...
2013. aug. 31. 10:10
 14/15 anonim ***** válasza:

De, az eredeti cigány kultúra szinte kiveszett.

A mai cigányok pont az ellentétei a régi tradicionális cigány kultúrának.

Az eredeti kultúrában a lányokat keményen fogták,erkölcsösen nevelték, nem mászkálhatott az utcán férfi nélkül ,nem öltözködhetett akárhogy.

Ezzel szemben a mai cigány lányok és nők, olyanok, mint egy prostituált.

2013. aug. 31. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Jó, de ki fogja tanítani? Nekem a 20 év alatt nem is volt cigány tanárom. Néhány magyar töritanár még a magyar történelmet sem ismeri rendesen csak felületesen.
2013. aug. 31. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!