Keresztény fideszesek, mit szóltok az állítólagos katolikus Néri Szent Fülöp iskolában történő eseményekhez? (Budapest, XVI. kerület)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__iskola..
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
A tanárok az én elsős gyermekemnek olyanokat mondtak,hogy ne szavazzon Gyurcsányra,ha felnő.Intőt kapott,amikor megkérdezte miért.Össze-vissza szidták,verték,sz**házizták a tanárok.
Betegesen a Fideszt dicsőítik a politikához mit sem értő másodikosok előtt,vitrinjükben Orbán fényképe díszeleg,és az előtt imádkoznak.
Az első nap megmondják nekik,hogy ők konzervatívak,fideszesek,és kommunista-ellenes rendezvényeket,órákat fognak tartani.
Nyolcadikban a történelemóra Orbán életútja.
Be akarják vezetni a narancssárga színű egyenruhát,hogy így tisztelegjenek a kommunizmus elleni küzdelem erőinek.(Amely ideológia Magyarországon csaknem 25 éve teljesen megszűnt!)
Nem hagyják a gyerekeket érvénysülni,a szex,a drog mindennapos.
kedves kérdezőről nekem az alábbi videó ugrik be, ahol a roma fogtündér hasonló elánnal bizonygatja, hogy az ő pulyái nem bántották a magyar lányt:
Mindennapos,amikor a tanár engedélyével egy közösséget alapít az osztály egy ember ellen?Mindennapos,hogy az ötödikesek és a nyolcadikosok csaknem az öngyilkosságba hajszolják az elsős kisfiút?Azt a kisfiút,akivel odáig semmi gond nem volt,és egy osztálytársa mondta neki,hogy vegyen be patkánymérget.
Mindez itt történt.
Erről a pszichológust kérdezd.
Nem egyforma az emberek érzelmi küszöbe. Volt aki a katonaságnál kifejezetten jól érezte magát, barátokat szerzett, volt aki fejbe lőtte magát a wc-ben. Volt aki röhögött a gázálarcban a kályha mellett futástól, volt aki sima vigyázzállásban elsírta magát.
Felkészítettük igencsak alaposan.Az óvodában egy csoporttársát egyszer-kétszer megbántották,akkor és még jó párszor elmagyaráztuk neki,mit kell tennie.
De ebben az iskolában olyan mértékű a rosszindulat tanártól és diáktól egyaránt,hogy nem ilyesmi mértékre nem tudtam felkészíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!