Miért van az, h a magyar ballibeknek csak az interneten nagy a szájuk, anonimban?
A való világban egyet nem láttam még, aki az itteni stílust meg merte volna magának engedni.
Úgy veszem észre, h ide jönnek levezetni a feszültséget, amit nap közben be kellett nyelniük.
Gondolok itt a 60% hozzászólóra, akinek ma írtam egy levelet, de még válaszolni se mer.
Mi ennek az oka?
#10: Nem, te már belemagyarázol dolgokat. A kérdésben az van hogy ballib, magyarán baloldali liberális. Erre nem fogadható el univerzálisan a liberális meghatározás!
Tovább az, hogy te kiről mit gondolsz és milyen neveket húzol rá, ami kb. annyira kifejező, mint az, hogy "turbómagyar" vagy hogy "neonáci. Ez a saját véleményed, engem az érdekel hogy ő minek tartja magát.
Mondjuk ez igazából mimdenkire igaz.
Viszont ezek a "toleráns, mûvelt" írogatók egy része tényleg mocskolódás nélkül nem tud "érvelni"!
És akkor ezek bunkóznak, primitíveznek le másokat, fõleg a széljobbereket, jobbikosokat.
Pedig így magukról is ilyen képet mutatnak!
A nem válaszolásról:
Nekem is írt itt egyszer egy gazdasági témájú kérdésben egy félművelt jobbikos. (Félreértések elkerülése végett: nem állítom, hogy minden jobbikos hülye lenne hozzá, csak egy személyről beszéltem...) Először válaszoltam, leveleztünk. Egy darabig számokkal vitáztunk, az jó volt, de hamarosan tarthatatlanná vált az álláspontja, ekkor lettem meleg zsidó hirtelen.
Nem sokra rá egy másik gazdasági témájú kérdésben megint írt nekem, válaszoltam, és mintha most találkoznánk, kezdte az elejéről... megint leboxoltuk addig, ameddig kifogyott az érvekből, és megint meleg zsidóvá változtam.
Harmadszor nem válaszoltam neki, és azóta sem válaszolok senkinek, aki ideológiai alapon kezd el olyan témában megnyilvánulni, amihez amúgy lehet érteni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!