Milyen megvalósúlt összeesküvéselméleteket ismertek?
Az összeesküvéselmélet általában elmebajos idióták mindenféle alapot nélkülöző agymenése, általában valaminek, valakinek, valakiknek a gyűlölete is megjelenik benne erősen. Legjobb esetben meg zavaros ügyekben folytatott terméketlen szellemi tevékenység, amit például a tiboru-s konteó blogon lehet látni.
Ellenben, ha fogod például az angol wikipediat és "felcsapod" szépen az FBI és CIA szócikknél ott bizony lesz olyan rész, ahol leírják, hogy eddig milyen piszkos ügyeik voltak, hányszor buktak meg milyen ügyekben (fegyver szállítás ide-oda, merényletek, puccsok, drog, lejáratás stb.) és mikor. Ott lesznek hivatkozások, hogy arról honnan szereztek tudomást és az is, hogy esetleg kik, további hivatkozások, stb.
"Az összeesküvéselmélet általában elmebajos idióták mindenféle alapot nélkülöző agymenése, általában valaminek, valakinek, valakiknek a gyűlölete is megjelenik benne erősen."
Rosszul tudod.
összeesküvés = szervezett bűnözés
(maffia, terrorszervezetek, titkos diplomácia, politikai és ipari kémkedés, nemzetközi agresszió -akár szövetségi rendszerben is-, merényletek, beavatkozás idegen ország belügyeibe-lásd: puccsok támogatása; CIA kedvenc játéka USA-barát bábkormányok hatalomra segítése Afrikában, sőt Európában is)
Akkor ez szerinted mind nem létezik és agymenés?
Ha nincsenek összeesküvések, miért vannak titkosszolgálatok?
Tök vicces, hogy a 7-es számú kommentemet (00:14), amit szinte szó szerint egy régi topicból citáltam (azt is én írtam), ott 100%-ot kapott, itt meg 0%-ot.
Persze lepontozni könnyebb, mint érvelni.
Ellenérveket szeretnék olvasni, a piros pacsihoz nem kell ész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!