Bajnai vagy Mesterházy?
Hiába földim a Mesterházy, akkor se szimpi. Bajnai nekem mint szakpolitikus tök oké, csak azt hiszem, hogy nem lehet vele választást nyerni, mert egy kis halvérű, csendes, elemző típus. Mindenesetre ha ő lesz a jelölt, akkor, lehet, hogy odaszavazok, ha a Mesterházy akkor biztos nem.
Márcsak ideológiailag sem, szocikra nem. A szociknak köszönhetjük ezt a remek erős szélsőjobbot, nem kell tovább gerjeszteni a feszkót, menjenek a francba most már én azt mondom.
Bajnai sunyi és amerikából kérték fel, hogy intézze sorsunkat, remek válságkezelő teljesítmény az IMF pénzét költeni ráadásul gazdasági miniszter volt a válság alatt. Mesterházy egy unszinpatikus ember aki ragaszkodik a pozíciójához, plusz idegbeteg, agresszív kellemetlen a stílusa.
Gyurcsány nagyon vicces kiválló színész. Egyébként szerintem a Fidesz beépített embere :) Köszönjük Fletó!!! Nélküled nem sikerült volna! :) Sajnos magyarországon nincs alkalmasabb ember mint Orbán Viktor és kormányzóképesebb pártkoalíció, mint a Fidesz-KDNP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!