Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen párttal szimpatizálsz,...

Milyen párttal szimpatizálsz, és melyiket tartod a legrosszabbnak, és miért?

Figyelt kérdés
Nem a szóbeszéd alapján, hanem a valóságot értelmezve!
2009. okt. 30. 11:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem csapdosott 8 évig, hanem rombolt. Az ellenzéki politizálásnak nem az a lényege, hogy direkt jól keresztbe teszek mindenhol, és azzal további károkat okozok a saját országomnak. Amit a Fidesz az elmúlt 8évben csinált,az mind csak egy dologról szólt: hogy Magyarországon minél szarabb legyen éni (próbálták mindenáron beváltani a kampánymondatukat, hogy szarabbul élünk, mint 4 éve, ami spec. akkor még nem is volt igaz).

Nem védem a szocikat, mert az is tragikus volt, amit ők műveltek, de azt a fajta álnokságot és tudatos rombolást, amit a fidesz művelt, meg se közelítették.

Csak a legutóbbi példát kiragadva: az elmúlt napokban másról se szólt a fáma, hogy a fidesz minden elérhető csatornán keltette a pánikot, hogy az új influenza elleni vakcina milyen veszélyes. A mi -erőteljesen jobbos - kerületi lapunkban is elég mocskos és aljadék módon ez ment. És akkor ezek után kiállnak a szocikra mutogatva, hogy a kormány felelős az új influenza elleni vakcina körüli bizalmatlanságért. Na elmennek a jó b*dös francba, itt emberéletekkel szórakoznak. És ez már nem az első eset.

2009. okt. 30. 13:08
 22/25 anonim ***** válasza:
81%

Az illetőt kizárták. Egyébként jobbikosként csak úgy lehet valaki a párt tagja, hogy aláírja, hogy semmien más pártnak nem tagja illetve más párt ifjúsági szervezetének tagja. Illetve, hogy nem volt sem MSZMP-s sem KISZ-es, sem a Munkásőrség vezető beosztottja. Most módosították szombaton az alapszabályt a Jobbiknál, hogy akik MSZP-s, SZDSz-es párt illetve 2007 után még az MDF párt tagjai voltak nem lehetnek Jobbik Magyarországért Mozgalom tagja.

Egyébként én is az Ifjú Baloldaltól mentem át a Jobbikhoz az öszödi beszéd után.

A Fideszhez nem akartam menni, mert gerinctelen férgeknek tartottam és tartom. Az MSZP meg rosszabb.

A Jobbik egy őszinte és becsületes pártként tesz7i a dolgát.

A hajdúsámsoni Jobbik tag. Egyébként a saját állítása szerint 2006-ban kilépési nyilatkozott adott le az ottani MSZP elnökének, akivel gyerekkori jó barátok.

Saját állítása szerint a barátja kérésére lépettbe, hogy egy szavazáson a párt vezetői tisztséghez segítse azt az ottani településen.

A Jobbik politikáját nem érzem szélsőségesnek. Én a Jobbik politikáját liberálisnak érzem. Hisz Batthyány Lajos liberálisnak mondott mártír miniszterelnökünkhöz a Jobbik politikája a legjobban hozzá simuló.

Védegylet, sajtószabadság (holokauszt tagadást nem büntetné, Nemzeti Bank, közteherviselés, jogegyenlőség (pl.: a Nemzetközi valutalap munkatársai és a magyar emberek között), Felelős magyar kormányt, Nemzeti őrsereg,

Katonaság esküdjék meg a magyar alkotmányra (Szentkorona tan) Magyar katonákat ne vigyék külföldre (Afganisztán, Irak stb.

Vagyis a Jobbik nem nemzeti szélsőséges párt a szememben, hanem a nemzeti liberális párt vagy nemzeti minimum pártja.

2009. okt. 30. 13:31
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem döntöttem. Van még pár hónap a választásokig.

MSZP: Nem kevés dolgot elcseszett. És ez tény. Ráadásul nagyon sok köztük a volt párttag/stb. Leginkább nem is hibáik miatt, hanem a régi begyepesedett emberek miatt nem szavaznék rájuk.

Fidesz: Hazug, aljas, kétszínű párt, élén a demagóg vezérükkel. Bármikor képes akár az egész nemzetet feláldozni a saját érdekei miatt. Ahogy előzőekben írta valaki: többet rombolt a 8 év alatt, mint a szocik. És ez így van. Sikeresen megosztotta Magyarországot. :(

MDF: Még nagyjából bejöhetne. Csak sajnos én nem bízom egy pártban sem, amelyik valaha is bizonyította, hogy alkalmatlan a feladatra. És az MDF bizony már lejáratta magát.

SZDSZ: Hasonlóan vélekedek róluk, mint az Mszpről.

KDNP: Kiöregedett, múlt rendszerben is élősködő aggastyánok, meg fanatikus hívők. Mindez egyetlen épkézláb program vagy ötlet nélkül. Na meg ugye elképzelhető, hogy ismét a Fidesszel együtt indul.

Eddig olyanok voltak, akik már bent vannak/voltak a Parlamentben. Olyan pártra meg nem szavazok, ami bent van. Már csak ezért sem:

[link]

Tudom, nem nagy dolog (látszólag), de nagyon sokat elárul sajnos. :(

Lássuk a többieket.

LMP: Nem lenne rossz, a programja is nagyjából elfogadható. Viszont sok tekintetben az SZDSZ utódpártjának tekinthető, így gyanús nekem.

Munkáspárt: Ők sem lennének rosszak, de a múltjuk miatt bizalmatlan vagyok velük szemben.

Jobbik: Tettrekész, normális párt. Szókimondó és egyenes beszédű. Ugynakkor a Fideszhez hasonlóan demagóg, és olyan elveket is vall, ami nálam már közel jár ahhoz, hogy kiüsse a biztosítékot ("ősmagyar-keresztény" felfogás, ezek így egyben ... kicsit nonszensz nekem). A toleranciaszintjük sem túl magas. Bár ez még elfogadható is lenne, ha nem lenne a tagjai között annyi nulla IQ-val rendelkező, gyűlölködő agyament. (Bár ezügyben más pártok is elég jól nyomulnak.) Egyszerűen képtelenek a normális párbeszédre sajnos.

Szóval nagyon kérdéses. Nehéz dönteni. :S

Egyedül az a biztos nálam, hogy a már a Parlamentet valaha is megjárt pártok közül egyik sem jöhet szóba.

2009. okt. 30. 16:13
 24/25 anonim ***** válasza:
A legrosszabb az mszp-szdsz duó. A Jobbikkal szimpatizálok...demokrácia van, tessék elfogadni.
2009. okt. 30. 20:06
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

Legrosszabb az MSZP, aztán SZDSZ, MDF és Jobbik.

Fideszes vagyok.

2009. okt. 31. 22:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!